avatar

Ледена епоха

Докато в Холивуд,продължават “Ледникова епоха”,а учените да ни плашат с глобалното затопляне,то в реалността май настъпи глобалното оттопляне .

Неделя е.Студено е.В някои научно-популярни филми за полярните области май има  по-вече живот отколкото в града ни по-това  време.Уж е кучешки студ, а навън са само бездомните кучета,може би ги топли надеждата че ще мине някой заблудили се минувач и да им подхвърли нещо за ядене.Толкова е студено,че даже и бензина бил замръзвал(не знам дали е възможно-не съм нито химик,нито физик).Само на вестникарите перата и мастилото не знам как не са замръзнали,че пълнят неделната преса с Азис и колежките му.Дори правят от мухата-слон,ее когато се налага правят и обратното.
Да,понеже е модерно да се пише за ББожественото,та да не остана и аз назад-.

Пресата вчера възхваляваше  ББожественото(а тука GEN ,пръв писа за нея, в последната си публикация),че успял  да отвори границата- не знам дали со шперц или е употребил паролата на Али Баба. Само че като си качил на хеликоптера си-от вятъра ли или от нещо друго май пак се е затворила.

Разликата във вестниците от вчера и днес е че вчера буквите бяха поне с големина 16 и на две страници,а днес са толкова малки,че се събират в едно каренеце-Не знам може би студа е виновен-както се знае от физиката всяко тяло подложено на студ се свива