avatar

NASA астронавт на туристическа конференция в България

eCommerceAcademy.net организира конференция "Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес" между 15-ти и 17 март 2011 г. в Хотел "Шератон", София, България!

След успеха на международната конференция през ноември 2010 г., предстоящото събитие „Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес” в средата на март поставя акцент върху бъдещите тенденции в туристическия бранш и върху това как интернет провокира туристическата индустрия. За разлика от предната конференция, новото издание ще включва специален форум "Туризъм и пътувания в космоса", конкурс „Иновации в туризма”, изложение за туристически компании, както и работни сесии (уъркшопове).

Това, което ще направи конференцията високо интерактивна, е презентацията на Стори Мъсгрейв във форума "Туризъм и пътувания в космоса" на 17 март 2011 г. Мъсгрейв е американски астронавт с най-много мисии в космоса, с най-дългогодишна кариера в НАСА и специалист, спомогнал за възстановяването и запазването на космическия телескоп Хъбъл. В допълнение към това астронавтът е професионален фотограф, който разполага с колекция от снимки на Земята, направени от космоса. Към момента той успява да вдъхнови милиони хора по света. По време на форума той ще сподели опита си като астронавт, ще покаже невероятни снимки на планетата Земя и ще разкрие подробности около бъдещето на космическия туризъм.

Уникалното за събитието е също и това, че ще предостави информация за вече съществуващи оферти, пуснати на пазара, за пътувания до космоса!

Кати Мисунас – създател и изпълнителен директор на Sabre Group, изпълнителен директор на Reed Travel Group и директор „Информационни технологии” в Америкън еърлайнс, ветеран с 30-годишен опит в бизнеса с туристически технологии – също ще бъде основно лице на конференцията, както и член на журито в конкурса „Иновации в туризма”.

Заедно с конкурса „Иновации в туризма”, изложението на туристически компании също ще привлече експерти от водещи компании в сферата на туристическите решения и технологии. През първите два дни на конференцията избрани туристически компании ще представят своите уникални и изпълнени с потенциал революционни решения. Идеите им ще бъдат презентирани пред жури от инвеститори и експерти в туризма, което ще избере петима финалисти. През последния ден на събитието ще се проведе официална церемония по награждаване на финалистите в конкурса. В конкурса ще участват водещи инвеститори и компании в сферата, което ще предостави възможност за осъществяване на контакти.

През втория ден на конференцията ще се организират и паралелни работни сесии (уъркшопове), чийто формат е  внимателно замислен, за да засегне в детайли темите за онлайн решенията и маркетинга. В уъркшоповете компаниите ще придобият представа за основните предимства, които трябва да притежават, и ще могат да вземат информирано решение за това как да се променят и да израстнат в онлайн света на технологиите.

За по подробна информация, посетете нашият сайт
http://www.eCommerceAcademy.net