Успешна Нова Учебна Година!

  Честит Първи Учебен Ден! И Успешна Нова Учебна Година!




Честит Първи Учебен Ден на малките първолаци!!! ЗА тях днес бе един особен и много вълнуващ ден, изпълнен с емоции от всякакво естество. Честитя празника и на техните родители и начални учители, защото и за тях също е много важен и емоционален ден! Пожелавам им най- вече здраве! Нека не се отказват пред трудностите, а да ги побеждават с достойнство. ДА не спират да мечтаят, покорявайки върховете на мъдростта, знанията и детските мечти!

Успешна нова учебна година и на останалите ученици! Бъдете прозорливи и мъдри, здрави и живи! Не се отказвайте от мечтите си, а ги преследвайте докрай! Един мъдрец бе казал: "Няма неизпълнени мечти, има изоставени желания!!! Дерзайте, скъпи ученици и постигайте с лекота поставените си цели!!

Успешна нова учебна година и на нас - зрелостниците! Пожелавам на всички ни: да не спира стремежът ни към знания...! Да не се отказваме от мечите си...! С лекота да вземем матурите и изпитите...! И накрая да изкараме един наистина приказен бал!! УСПЕХ!!

И накрая, но не по важност, успешна нова учебна година и на учителите! Бъдете здрави и продължавайте да работите с плам, усмивка и вяра в нас, защото колкото и безнадеждни да сме понякога, винаги можем да ви изненадаме, стига да имате правилен подход, а аз не се съмнявам във вас.  Бъдете търпеливи и все така, отдаващи се на професията си и на своите ученици!