Малко бъгове :)

Ето и малко бъгченца. Любимите ми фотомодели. Малко са трудни да ги накараш да стоят мирно, ама веднъж като им светнеш в очичките започват да слушкат :)) Всички снимки без една са сканирани директно от фотогравски негатив и (както забелязвате) доста некадърно. Моля за извинение, но на пазара това предлагат (или това съм намерил)

bug1
Фигура 1. Хлебарка, изпълзяла из под леглото ми за гости. Помислете си, ако ми идвате на гости с преспиване, на кое легло ще легнете ;)

bug3
Фигура 2. Немски расов черен смръдливец, дошъл ми на гости от близките поля.

bug5
Фигура 3. Немски смръдливец "краставичар". Преди секунди е бил върху младите ми недорасли корнишони. Искаше ми се да сложа снимката, докато беше на листото, но се е получила лоша.

bug4
Фигура 4. Немски офанзивен молец.

bug8-d
Фигура 5. Неизвестен бръмбар-герой, умрял безславно от сексуален тормоз от немски девойки. На половин метър от него имаше пейка с две момичета, облещили деколтетата на задните си част с незащитени от колани дънки. Питайте ме аз как оцелях!
Това е единствената дигитална снимка.

bug2
Фигура 6. Кралицата на моята стая в Германия. Живееше някъде под леглото ми и бе излезла да се запознаем.

bug6
Фигура 7. Кралицата на студентското общежитие в Голм (общ. Потсдам). Невероятен екземпляр, по който изснимах половин лента. Затова има и бонус снимка (Фиг. 8).

bug7
Фигура 8. Кралицата в профил