От Боровец

В момента съм в лоби бара на хотел Ястребец в Боровец. Тук съм по покана на Сони България, които са известни с това, че правят много хубави събития :)
Хотела има Wi-Fi и докато другите се плацикат в басейна, ходят на разни разтягащостягащипомладяващосъстаряващи кожата процедури в СПА центъра, аз си джиткам на лапитопиту :)
Като гледам засега няма някакви сериозни проблеми с BgLOG, което ме успокоява, пък и съм уверен, че Жоро бди и ще помогне, ако съм офлайн, за което му благодаря :)
Презентацията мина, запознах се с много интересни хора, особено с един много интересен човек в автобуса, който ми направи много голямо впечатление (намигане :), поговорих с приятели колеги (тези две думи не са антиподи една на друга) и довечера ще имаме тържество в Пиано Бар и танцова забава,  както се изрази един колега. (Да вметна една скоба, че се сетих. Тази дума "тържество" някак соц ми звучи, защо ли я изхвърлихме като думата "банкет", както и "танцова забава" за сметка на по-модерните "купон", "парти" и др.? Да си кажа честно, като ги написах и разбрах защо, не ми звучат и двете много приятно, все ги свързвам с ранните соц години, а думата тържество я свързвам с училищните тържества с акордеон едно време. Затварям скобата:)
Общо взето чудесен начин да избягам от лудницата в къщи, с този така проточил се ремонт.
Утре ще имаме и състезание някакво, под кодовото название "Репортаж". Очаквам го с нетърпение :) Та това е от мен. Това бе един своеобразен репортаж от мястото на събитието :)