На дискотека! :)

Ходихме с Яничка да хапнем нещо и седнахме в едно кръчме, в което имаше две жени на преклонна възраст - клиентки, и една сервитьорка. Седнахме ние, а сервитьорката ни попита каква музика да ни пусне. Пусна ни хубава музика и беше много приятно. Останахме около час и половина. Докато стояхме и вечеряхме с Яничка се чудехме в коя дискотека да идем, дали да е на караоке, или в дискотеките на хотел Рила и на хотел Самоков. Решихме, че май ще е караоке, а то беше на гърба на заведението в което бяхме, та като излезнахме видяхме, че не работи. Забихме се в хотел Рила и тръгнахме към дискотеката. За да видим, че и тя не работи.
Затова се запътихме към хотел Самоков. И тръгваме към дискотеката му... вътре светло, лампите светят и няколко човека на бара. Като ни виждат и се сепват и бармана вика: "Ха! Сега кой ще бъде DJ-а?"
Ние се кумим две секунди, пък влизаме. В този момент лампите гаснат, почват да се въртят онези кълба горе, музиката се пуска, и айде - дискотека!
Нищо, че бяхме само двамата, хаха :) Ние с Яничка се спогледахме и ни напуши смях. Седнахме и си взехме нещо за пиене...изпихме го и си тръгнахме. Приказка :)
Качихме се в стаята, светваме - прас. Лампите гаснат. Дискотека? Не, бушон!
Ходим долу и обясняваме. Идва техник, оправя бушона и си тръгва. Тъкмо чувам асансьора и светвам една от лампите - ПРАС. Отново няма ток. Тъй че сега си седим на полусветло :) Не всички неща нямат ток - само банята и тоалетната, както и две лампи от стаята. А телевизора и 1 контакт, както и двете нощни лампи си работят :)
Абе важното е емоция да има :)