Концертът на Брайън Адамс - репортаж

А сега, Яничка, кой е първи?

Е, тва беше, народе, кой видял - видял. Кой не - другия път. Пичът обеща!
Концертът беше страхотно преживяване. Два часа и половина - изляха се нежност и рок, много сълзи (от моя страна), много пот (от двамата 50 годишни фенове пред мен) и много целувки от влюбенстс двойка пред мен...
Не мога да ви кажа как бяха подред песните, но общо взето изпя всичко известно и няколко по-неизвестни (поне за мен) неща. В началото се втурна на сцената грабна китарата и започна да пее. Изпя 3 песни, след които последва малко представяне, колко е great, че е за първи път в БГ и т.н. След това пак пя, ама много пя. Публиката пя с него. После покани на сцената една девойка да пее с него Baby when you re gone. Девойката ме усмърти от всякъде, но иначе беше симпатична, с хубаво тяло и много хубава коса. Аз бутах Яна да ходи да пее, че поне може, за разлика от онова момиче, ама карай, другия път ;) Основният концертпродължи час и половина без никаква почивка, Брайън постоянно сменяше китари. Държа да отбележа, че единият от неговата група - Кийт някой си, страхотен китарист просто!!!Скри ми шапката...После Брайън представи групата и искаше да си ходи, ама ние не го пуснахмееееееееееееее! Заедно с групата пяха на бис още около половин час, тогава пак реши да си ходи - каза,че е последният му концерт от турнето за тази година, че благодари много за труда на групата и на всички от екипа и ги пусна да си ходят. Ние него обаче не. Той чак попита дали не трябвало вече да сме вкъщи. Какво вкъщи, братче, това е Студентски град, там не се спи, можехме и цяла нощ да откараме ;) Остана сам на сцената и изпя още 3 парчета ънплъгд, след което вече нямаше как - тръгна си ;) 2 часа и половина!Много съм доволна ;)
Държа да отбележа, че това беше един от най-добрите концерти, на които съм присъствала по отношение на техника и светлина -никави проблеми с микрофони, ток...Светлините не бяха натрапващи се, а много подчертаваха емоцията на дадените песни. Въобще екипът по подръжката наистина си заслужаваше благодарността.
Накрая Брайън слезе при публиката и започна да прегръща тези от първите редове - беше страхотно. Просто си личи, че това е човек, който се раздава и си обича публиката. Пожела ни Merry Christmas и....отиде да почива на Хаваите ;)
А ние морни и потни, висяхме по задръстванията , но се прибрахме доволни вкъщи!:)