0 0 гласа

Евроатлантизъм и психодесни

 
Евроатлантизъм и психодесни


Истината е, че отците – основатели на българския атлантизъм, са хора с правилен комунистически произход. Това са българските атлантисти. Децата на Политбюро, на Секретариата на БКП и на целия Централен комитет плюс отделни дъщери на окръжните секретари на БКП още първите десетина дни след 10 ноември 1989 г. се почувстваха атлантисти – беззаветно и искрено. Българският атлантизъм е едно от най-щастливите хрумвания на българската комунистическа номенклатура. Така че, когато някой говори за НАТО с придихание и с характерната за самата тема оцъкленост, питайте за баща му. Не е ли бил в Политбюро, окръжен секретар на БКП или писател/философ-идеолог? Но това лека-полека изтича. Реализмът се връща бавно в българското съзнание. Хората започват да разбират... Атлантическия съвет: - не е истина… - Асен Генов, Манол Глишев, Александър Йорданов, Бетина Жотева, Методи Андреев, Трайчо Трайков, Антоний Гълъбов, Калин Манолов, Елена Потодорова барабар с кремчетата ...


Ярък пример са Росен Плевналиев и Цветан Цветанов.


Соломон Паси е отделен случай.  Тежък случай.  Психопатът Соломон Паси е потомствен масон. Разследван за шпионаж в полза на Израел – а делото е прекратено след жесток политически натиск. Греховете му към България са огромни.
Кой упълномощи лицето Соломон Паси да води турският генерал, представител на НАТО в наши военни поделения и показва коя бойна техника да се унищожи? Техника която защитаваше нашият национален суверенитет!
Кой упълномощи лицето Соломон Паси да опрощава над  милиард и половина   долара  иракски дълг ? С който можехме днес, да си  купим нови самолети!   А днес реве във всички ТВ студия 2% от бюджета да се харчи за оръжие. Оръжие, произведено зад океана!
Кой упълномощи лицето Соломон Паси да взема решение Българските ВВС да бъдат въоръжени с американски F-16,  а не с европейски или руски такива? При условие, че нашето ПВО не е съвместимо с F -16 ?!?
Кой упълномощи  евроатлантика Соломон Паси да взема решения когато това касае нашата, БЪЛГАРСКА, Национална сигурност!?  Време е, Паси да си замине в неговата неНАТОвска държава !!
Ако искаме България да оцелее!


https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Побеснял-от-страх


Много са ми интересни хибридните бойци, вманиячени на антируската тема. Не става въпрос да превъзнасяме сляпо руската имперска политика (аз също не харесвам и не одобрявам много неща при тях, и не съм русофил, например отричам, че са славяни). Заравяйки глави в американските гъзове ,губим пари! И пак да ви река: ПУТИН Е ДЕСЕН! ТОЛКОЕА Е ДЕСЕН ,ЧЕ НАШИТЕ ДЕСНИ, МУ СА ОТ ЛЯВО! НО винаги да имаме едно наум покрай казаното от И. С. Аксаков: "Всяко добро за България е смърт за Русия"! Каквато впрочем е и политиката на Русия). НО да се пишат глупости само и само да се очернят руснаците на ВСЯКА ЦЕНА е ТЪПО! Освен това този хиперкритицизъм към Русия не е съпроводен със същото критично отношение към политиката на други държави спрямо Балканите и България.
Антируските хибридни бойци тайно желаят да влезем във война с Русия. (Илиян Василев, Александър Йорданов, Цветан Цветанов, Стефан Гамизов, Иво Инджев, Георги Коритаров, Огнян Минчев, Соломон Паси, Алекс Алексиев,  Николай Ненчев, Росен Плевнелиев, Антоний Гълъбов, Евгений Михайлов, Манол Глишев, Асен Генов, Атанас Славов, Георги Мишев, Янко Гочев, Проф. д-р Евелина Келбечева, Методи Андреев, Генерал-майор Съби Събев, Стефан Тафров,  Стефан Гамизов,  Атанас Лазаров, проф. Калин Янакиев,  Елена ГепиКремче Поптодорова, Калин Крулев, Борислав Мишев, Петър Фотев и прочие зомбирани достатъчно, за да прережат гърлото на някой руснак, само защото е руснак). 
 Защо маститите анализатори не направят сметка за едно съотношение в исторически план – колко пъти Русия е нападала и колко пъти Русия е нападана.  В крайна сметка, в повечето случаи, когато Русия е нападала, то е било, за да освободи балканските християни. Във всички други случаи всяка военна акция на Русия е била в отговор, а не предприета от нея. Русия не започва войни, само ги довършва с военен парад...
Унизително е след като дълги години Партията-държава БКП те е хранила като преподавател по научен комунизъм да станеш върл соросоид и хибриден "боец", и да плюеш срещу професията,която си упражнявал.
 Тези хибридни бойци са видимо навити Турция да ни завладее, само и само да не могат руснаците повече да реализират някакви свои интереси у нас. Ситуацията е точно като във вица за оня, който си извадил едното око, за да се подиграват на тъща му, че има кьорав зет...Много хора също мислят, че русофобите ни тласкат умишлено към военeн конфликт с Москва. Състоянието им води до патология. Това е тяхна лична война, битка със собствените им призраци, но защо се опитват да въвлекат всички нас,  въпреки че с България не ги свързва нищо друго, освен адресната регистрация!
Значи щом Тръмп признава Голанските възвишения като територия на Израел, това е правилно..., но Крим, присъединен към РФ чрез референдум, е неправилно? Интересно ми е какво мислят по въпроса родните умници от сектора "десен"?

Петър Волгин:  Хулителите на Русия неспирно повтарят следното клише. "Страшно много обичаме, кълнат се хулителите, руската култура. Влюбени сме в Достоевски, Толстой, Чехов. Обаче силно мразим Путин. Щото е гад. И отне Крим от Украйна, пък той си е нейн." Такааааа, хайде сега да видим тези "почитатели" на руската култура дали знаят някои базисни факти. За Крим, например. Толкова обичаният от тях Чехов, е живял в "украинския" Крим. Именно там е написал някои от най-хубавите си произведения като "Дамата с кученцето".Както и "Три сестри" и "Вишнева градина", които са пиеси, за сведение на "почитателите" му. Пък да беше само Чехов, свързан с Крим. Там е живял дълго време и Максимилиан Волошин.Домът му е бил център на руската култура в началото на двайсети век. Именно там се запознават поетите Марина Цветаева и Сергей Ефрон и там започва трагичната им любов. Изобщо Крим винаги е бил в центъра на руския културен живот. "Почитателите" на руската култура може и да знаят тези неща. Ама са ги забравили. Пък и от четене на русофобски дописки в Дойче веле, Дневник и други подобни идиотски източници мозъкът се разваля. Така че "почитателите" на руската култура трябва да си "ъпгрейднат" знанията. За да не се излагат.

Уикипедия- Психопатът е човек, който няма съвест, съзнателност, но не защото му липсва интелектуалният капацитет да разбере разликата между редно и нередно, а защото липсва емоционалната връзка с когнитивността, мислите и т.н. Някои от характеристиките на това включват, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, поразителна липса на съпричастност, липса на загриженост за другите хора, възприемане на другите хора просто като предмети.


•Всеки има свещеното право да бъде идиот, селски идиот, обаче много ни станаха идиотите,  а някои  могат да бъдат още по-големи идиоти... Наистина нужно е да осъзнаем факта на доминацията на кретените и неуважение на собственото си достойнство! Позорно е! Трябва да се противопоставяме на простащината, дебилизма, арогантността и олигофренията с всички методи и средства.     Сега България произвежда 5 пъти повече идиоти...


Пир на хищниците. Психодесни.
  
 Това са вече остарели критерии и норми - комунисти и некомунисти. Не се плъзгайте вече по тази лъжлива плоскост, тя е капан. Не е спасение.
Американофили, русофили, русофоби или пък американофоби.  Тези, които са навлезли в блатото на пропагандата. Дръжте си тези заблуди за вас.
Ние сме народ с много рани.  Стари рани. Пресни рани.  Поради Модерната евроатлантическа директива: мулти-култи версия… Онези дето наричат СУВЕРЕНА безлично улицата... Поредният акорд в просташката политическа какофонична симфония на нищетата и алчността! 
Политиката в България се прави и се провежда от помияри,  независими от закона и зависими от икономико-политически интереси...


Психодесните отрочета на БКП, рожби на ДС,   погребани в прехода,  малко преди, по  време и в анализи след избори по вампирски напускат гробищата и обикалят наоколо за лов на гласоподаватели.


”Вие не ни трябвате повече от 4 милиона” – посланикът на САЩ Ейвис Боулън на семинар в Боровец, 1997 год., организиран и проведен от правителството на Иван Костов.


Иван Костов написал книга, в която свидетелствал за Прехода. Ти да видиш! Много ми е любопитно дали там е свидетелствал по темата защо неговото правителство продаде Марица 1 и Марица 3 на американците при изключително изгодни за тях и изключително неизгодни за България условия? Също ми е интересно дали Свидетелят Костов ще признае как беше възнаграден за тази сделка, сключена няколко дни преди парламентарните избори през 2001г. Струва ми се, че Лаборантът Костов не е засегнал тези въпроси в своите свидетелства...  Не вярвам да е засегнал и БГА "Балкан"...!


Иван Костов приватизира активи за 100 милиарда лв., а в бюджета влязоха 2 милиарда... Ей там са ви и пенсиите, и заплатите...


Така нареченият преход беше преход от живковия социализъм към нео-марксисткия троцкизъм на Сорос:


Vassil Prodanov:   "Ликвидацията на селското стопанство с гласуването на закона, внесен през 1992 г. от премиера Филип Димитров в Народното събрание, ръководено от Александър Йорданов беше първият залп във възстановяването на капитализма в България и унищожаването на един цял отрасъл. Този акт бе обявен тогава за "един хубав ден за българската демокрация". Очевидно "българската демокрация", сиреч дивашкият, неоколониален, компрадорски и клептократски капитализъм води към окончателната смърт един отрасъл, който е хранил 1300 години българския народ, в продължение на 500 години и немалка част от Османската империя, а след 1944 г. и голяма част от бившите социалистически страни. "Строителите на капитализма" му видяха сметката!"
"Когато Джордж Сорос дойде в България, имахме дълъг разговор и се разбрахме как да се направи СДС. Уточнихме, че „Отворено общество” ще бъде представлявано от трима души - аз и Стефан Тафров от страна на СДС и Георги Прохаски, който беше посочен от Андрей Луканов. Междувременно Сорос се срещна с Румен Воденичаров по настояване на американското посолство, след което Воденичаров беше посочен за четвърти директор на „Отворено общество". Директно от тях. Така, че тук нещата са малко комплексни."
Димитър Луджев
●Има две нива хора: над и под чертата. Чертата, която минава точно по ръбовете на трезвия  разсъдък... Когато не можеш да да се аргументираш и започнеш да обиждаш опонента,  ти се озоваваш под чертата. Като признак на ниска култура, неграмотност и себенеуважение!
1944-1989   Построени 183 църкви/манастири.  59 място по свобода на слоовото.  26 място по стандарт на живот.
   1989-2019   Разрушени 208 църкви/манастири.  111 място по свобода на словото.  88 вясто по стандарт на живот.


Иван Костов(бивш премиер): "Ние НЕ интерпретираме българските политика през българските национални интереси".  Само зарадси това признание, трябва да бъде линчуван и разстрелян.


Муравей Радев- цялата кричимско-перущянска яка е негова, и почти цялата пловдивска област.


Няма да си простя че през 90-те години на 20  век ви вярвах и скачах по площадите!
Когато навремето пеехме ВРЕМЕТО Е НАШЕ, не знаехме, че песента има свой адресат... 
Както беше коментирал колега от форума: " Скачахте за банани. Покрай тях се плодят и шебеци." !
Покрай тях винаги намирисва на кинти, които някой се кани да сгъне…


Софиянски(бивш служебен премиер) подари  300 декара земя на устието на река Камчия на бившия кмет на Москва Лужков, като чи ли земята на България му е бащиния.


Петър Стоянов(бивш президент): "България ще спазва международните норми на поведение ДОРИ с цената на ОТКАЗ от национален интерес и суверинитет."  Само зарадси това признание, трябва да бъде линчуван и разстрелян.

Десния човек
Армен Попов
В мирогледа на съвременния десен либерал, човек, който не се влияе от модата, който не взема кредити за щяло и нещяло, който се старае да задоволи себе си и семейството си със собствения си труд, сили и възможности, стреми се да е независим и покрива нуждите си само с това, което има и е способен да произведе, е враг. Абсолютен враг! Той бива наричан архаичен селянин, питекантроп, изкопаемо, комунист, пещерняк и как ли не, и е обект на подигравка и презрение. Това е така, защото точно този човек не носи печалба на банкерите, спекулантите и корпорациите. Той е неподчинен. Той може да съществува и без дебитна и кредитна карта, без телевизия, без лизингов автомобил и ипотекиран апартамент. Той е неконтролируем. Той не участва в икономическия ръст, той не дължи и не е длъжен. Той е свободен човек. И този човек прави либералната философия непотребна, излишна и боклук. Излиза, че фундамента на западната доктрина е едно ненужно лайно. Ето затова източният, православният човек е смъртен враг за Запада. Той просто е свободен. По дефолт.


Галени преди, яхнали вълната и днес.