avatar

10 Горещи зимни предложения

Камината: 10 нестандартни идеи

Аз лично останах впечатлена от идеите и нестандартните предложения. В този студен и мрачен ден мисълта да имам една от тях в дома си много ме поблазни. Представям си камина, вино и любим човек.

1. Огън по стената: Огънят изкача от процеп на стената.

2. Въртяща се камина: В допълнение към нея се предлага и дистанционно управление. Излъчва топлина към всеки ъгъл на стаята, както слънцето в Слънчавата система.

3. Асиметрична стенна камина:
Освен визуален ефект, уникалният асиметричен дизайн на тази камина превръща, уютът на домашния огън във визуална фиеста. Наподобява изливането на лава камъни.

4. Цветя, лед и огън:
Вдъхновени от природата chazelles, съчетават хармонично топли и студени елементи. Финните мраморни цветя придават допълнителен шик и стил на камината.

 5. Камина телевизор от MCZ:
Камината е вградена в комина. С прозрачното си покритие създава илюзия за телевизионен екран.

 6. Камина Глобус:
Това предложение излиза извън стандартите. Подобна на глобус, камината се върти на 360 градуса около ос. Задейства се от етанол, което позволява да се презарежда и да се настройва на желаното ниво на излъчване на топлината. Без сажди, почиства се лесно.

7. Kамина куфар
Тази подвижна камина е подходяща, ако нямате комин или желаете да отоплявате всяка стая. Камината няма дим, може да се настройва силата на пламъка и няма вредни емисии.

8. Лагерен огън върху маса:
Това миниатюрно огнище, имитира изгарянето на две дървени трупчета. Изработени са от неръждаема стомана с дължина 10 на 14 инча.

9. Стъклена камина:
Тази камина дава простор на помещението по стилен начин. Стъкления комин отвежда димът. Може да работи както с газ, така и с дърва.

10. Огнена маса за кафе от Planika:
Тази интересна декоративна камина е безупречен пример на огън без дим.
Преносими блещукащи пламъци във дизайнерска чаша. Идеално решение, ако не разполагате с комин или вентилационен отвор, без елиминира миризми, сажди, дим, освободжава въглероден двуокис, сходен с този на човешкия дъх.