avatar

Уточнение към поредицата за жените

Уважаеми дами, знаех си, че с последния пост ще ви накарам да коментирате, но не очаквах чак такъв отклик. Тъй като за разлика от повечето мъже вие предявявате аргументирано мнение, а не използвате обиди като върховен довод, ще доизясня някои неща.

1. В никакъв случай съветите, които давам, не са насочени към откриване на голямата, истинска, неповторима, незабравима любов. Когато тя се случи и е взаимна, няма нужда от подобни тактико-стратегически разработки.

2. Голяма част от мъжете са на два противоположни полюса. Те или смятат всички женски създания за к**ви и използвачки, или се влюбват във всяка, която ги погледне. Повечето от нас не възприемат идеята, че една жена може да бъде приятен събеседник, без непременно всичко да опира до леглото. Не че последното не е важно де.

3. Както правилно бяхте отбелязали в коментарите, тези съвети действат на болшинството от съвременните момичета. Ако не сте от болшинството -- радвам се.

4. До момента не съм употребил израза "сериозна връзка", а няма да го направя и в бъдеще. Целта ми е да дам насоки на тези мъже, които нямат увереността да се съревновават с по-богати и по-красиви от тях. Това са насоки, които могат да се използват в заведения, на улиците и т.н. за първоначално създаване на интерес и привличане. Ако една мимолетна връзка прерасне в нещо сериозно, тогава най-добре и за двете страни е да бъдат честни, без да се преструват на някой друг. Тогава съветите дори са вредни. Бил съм свидетел на много случаи, когато след десетки години "щастлив" брак едната от страните разбира, че другата изобщо не е това, за което се е представяла.

5. Кажете честно. Ако сте в бар или подобно заведение, кого бихте предпочели? Забавният и уверен в себе си мъж, който търси приятна компания, или този, който лази пред вас, показвайки че е готов на всичко (включително и плащане на сметката) само и само да не го разкарате?