avatar

Стиховете на блогерите

Докарах го и аз като в рекламата: 3 дена го гледах, а на 4-я се престраших да го пипна... от събота обмислях идеята, снощи си седнах на задника и написах следния текст:

BGLog.net - Авторът си ти!... Идеята да споделяш мислите си с приятели по всяко време. Общност Поезия на BGLog.net - мястото, където могат да бъдат прочетени и публикувани нови стихове, както и да се създават и коментират статии, свързани с поезията изобщо. А кой автор не би искал да види творбите си или поне част от тях, отпечатани в книга. Книга, в която да препрочиташ любими стихове, оазис в забързания ни електронен свят. Книга, която да подариш на приятели и познати. Обединени около тази идея, група ентусиасти изчетохме всичко публикувано на страницата на общността от 02.2006 до 04.2007 и направихме първоначален подбор. След това всичко бе подложено на обсъждане, докато се стигна до окончателния подбор - 30 автори със 65 стихотворения и 3 илюстрации.

Ежедневната глътка поезия...




А това е сайтът, където го изпратих.

Днес си влизам в пощата и имам съобщение, че идеята ми е одобрена и е публикувана под номер 1585.

Само картинката нещо не ми е излязла както трябва, но това да е... И сега откровено да помоля за гласовете ви. Аз вече гласувах.
Благодаря!