avatar

Скука и монотонност

Ей, в тая Германия от колко време съм пак.... 10 дни. Не ги усетих. Така се сляха всичките, че си се изнизват един по един и ей така ще си мине и таз година. Монотонно. Дето Гаргичка беше писала някъде, че като ти се сливат така дните и после като искаш да си спомниш нещо и да кажеш на някого какво си правил и няма какво да му кажеш. Баш така си е.

То не е готвене, не е миене на чинии, не е учене, не е ходене на работа... И като искаш да разпуснеш - няма как. Освен - виртуално дето си се забавляваме тук. Иначе - ужас. И хората са едни ангажирани - всеки се е свил в черупката си и място за забавление - рядко се намира.

И днес ме зове тежката ми съдба да седна пред учебниците и да уча матрици, детермионанти, и ей такива неща. После ще легна, и хоп - утре на работа. Еми това нормално ежедневие на 20 годишен човек ли е, питам?

Ще взема да си събера малко пари и лятото пак ще си дойда за 1 седмица да изпусна парата. Няма как иначе. То има, ама не е за препоръчване :)

Съжалявам, че така ви обсипах с настроението си, ама днес сте ми изкупителната жертва. Ако на вас не се оплача, на кого? То, не че съм се оплаквал досега де, но ще гледам да не ми става навик :) Още веднъж - простете ми :)