avatar

Отново безжичен

Дълго време се чудих какво заглавие да дам на този пост. Надявам се да го озаглавя накрая. Още не съм пил кафенце, поради което вдъхновението ми леко ми изневерява и дано не ви отегча. А ето за какво ще се разказва в него.
От снощи ловя интернета си с антена. Може би както някой от вас знаят се преместих в нова квартира. При преместването и вече имахме интернет. Да но няколкото налични машини в апартамента имаха и възможност за безжично свързване и решихме по възможно най-бърз и безболезнен начин да го усъществим.
В неделя вечерта съквартирантките дойдоха и ми дадоха една доста солидна сума за моите представи и вчера намерих време да обиколя из магазините в Пловдив.
В резултат на обиколките се завърнах с 92 лева по-беден и горд и щастлив притежател на D-Link рутерче. Вкарахме му диска в двд-то на моята машина, следвахме опътването, конфигурирахме го уж доколкото смятаме добре и вече гордо можем да крачим из квартирата си, нарамили лаптопите под рамо и едновременно с това да сърфираме из интернет. Дори и в тоалетната се лови чудото :))) Трябваше да влезете снощи да видите как са седнали всички с лаптоп в краката и цъкат щастливо из неубятните простори на нета...
Имаше ги отново и многото кабели, но те бяха от зарядните на лаптопите и телефоните.
А да ни е честит!