avatar

Моята версия на "мириса"

Много рядко нарушавам "омертата" за мълчание, но днес и аз съм огорчен. На каво ти "мирише" от титулната страница на блога, Професорке?
 
На списание "Безусловно" или на концерта на "Рамщайн"(не че са ми любимци!)? Да "мирише" на музика, литература, поезия не е лошо. Ами от великолепните пътеписи на Таня и Ела (четох само част 1 на първия) ми мирише на планина, борове и простор. Искаш хумор: ето ти го PR!
Или може би не си съгласен да се посмеем и разсъждаваме критично за едно тъпо помагало, на една тъпа авторка? Или си против благотворителността на една достойна българка, измамена от типични нашенци? Или не можеш да си представиш по написаното илюминацията от "танцуващи светлини"?
Отдавна титулната страница на блога не е била толкова разнообразна, качествена, одобрявана и посещавана.( Тук е мястото и аз да кажа на Белеф: Пич, не се отказвай и да не ти пука!)
На мен ми мирише на нещо друго, Професорке - на лична неудовлетвореност! Не авторите на титулната страница са виновни, че вече много малко хора ти четат копи-пейст постовете и още по-малко ги одобряват (Специално проверих днес твоя блог!). Били сте писали в един материал, че ако определени хора напуснат блога, за 6 месеца, той ще престане да съществува?!
Е, има си го и не е лош. Блогът ще го има и без нас, и слава богу! Аз приех това, приеми го и ти.
Иначе е права Случайна:
Отваряй прозореца и напусни!