avatar

Количките ми

Нали ме вълнува шофьорският въпрос, избрах си няколко коли. Не че пари имам за каквато и да е, но все пак нищо не ми пречи да зяпам :) Пък и да ориентирам Ицо в желанията си...нали и той трябва да участва с нещо в придобиването на семейна кола...Какво по-добро решение от това - аз книжката,той парите за колата :):):)


Ситроен Ксара Пикасо.

citroen_xsara_picasso_04_8x6
Влюбена съм в нея още от както за пръв път се срещнахме на едно парижко кръстовище.Кръгла,голяма, семейна и синя примерно. Ама с тая цена любовта ми ще остане несподелена.

Dacia Logan
dacia logan
Нея я харесах от рекламата, а вече сме имали Дачия и ги знам какво представляват. Много ми е симпатична тая кола.И цената и на ново никак не е стресираща,има - няма 12-13 000 ...

Daewoo Matiz
daewoo matiz
И тази ми харесва ,защото е малка и кръгла. Общо - взето искам малка кръгла кола, с 4 врати, за да ми е удобно да закачам бебешкото столче отзад. С две врати бих се измъчила.

Kia Picanto
Kia_Picanto_A

Същите причини като Матиз - много ми е симпатична във физиономията .А и тя не е много скъпа, 15 000.Нищо,че тия 15 000 не мога да ги изкарам за 5 години...

Пежо 207
peugeot 207

Това не знам колко е голямо (другите съм ги виждала наживо), но ми харесва обличката форма. Их, колко съм технически некадърна.

VW Polo

volkswagen Polo

Дребното ми сладурче то :) Имайки предвид,че се уча да карам на ФВ, май най-добре такова да вземем...

Ford Fiesta

ford_fiesta_range_13_09_05

Не ви ли се струва,че се усмихва :) И прилича на детско автомобилче :)