avatar

Зов за помощ

Американското правителство се подигра доста жестоко с 22 000 души, сред които аз и Мая. На 1-ви май обявиха резултатите от лотарията Зелена карта. След 13 дни, точно в петък, 13-ти, обявиха, че резултатите са в резултат на грешка. Мълчаха 2 седмици и накрая ни шокираха по този начин.
Представете си 2 седмици щастие, планове, радост. На обажданията в Консулският център в Кентъки, операторите ти помагат и напътстват да пратиш своите документи и нито дума, че нещо се готви. Все пак си получил официално потвърждение, че си избран.
Представете си след това емоциите, които преживяхме. Разочарованието и омерзението, чувството за унижение и тиха ярост.
Добрите новини са, че САЩ са заформили голяма каша. Те са се опитали да поправят своята грешка, като направят нова, още по-голяма грешка. Вече има адвокат, който е много известен и дори е бил в основата на това, да се отменят резултатите, който сега пледира за това, да се вземе справедливо решение.
Този адвокат е сигнализирал, че има проблем с избора на печеливши, но не е очаквал, че правителството ще реши проблема, създавайки нов проблем.
Това, за което искам да помоля е нещо съвсем дребно. Да подпишете петицията на този адрес http://www.petitionspot.com/petitions/dv2012/.
Който има профил във Facebook, моля да се присъедини към групата http://www.facebook.com/dv2012
Това ще ни даде малко подкрепа, която не е маловажна!
Искам да помоля и другите администратори, ако преценят, да публикуват апела в своите общности. Нека да направим така, че да се разреши една несправедливост! Благодаря ви!
P.S. Може да видите официалното писмо на Attourney Kenneth White тук http://blog.visarefusal.com/wp-content/uploads/2011/05/donahuefinal13.doc