avatar

Vermilion

Седя си аз и се чудя...честно да ви кажа се радвам че съм българин, че живея в тази смятана от мнозина за гадна,шибана и проклета държава...щото хора, ако искайте вярвайте, но в последно време у мен се насажда мисълта, че много неща ще се променят..въпроса е само ТРЯБВА ЛИ ДА СТАВАТ ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕЩА, ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ОТВРАЩЕНИЕ, БОЛКА И ТЪГА ЗА ДА СЕ ОПРАВИ ВСИЧКО????Е,навярно трябва да е така!Иначе за какво ли ще си струва да се променят нещата...макар и това да става точно по този начин...?
Какво ме накара да напиша това...последните около 45 50 минути в които погледах тъй нареченото шоу Big Brother 3.Та точно там един брадясал и непривлекател пич който току що излязъл от къщата развяваше една библия и парадираше с това колко е набожен и т.н. ... а всъщност се оказа един гнусен расист, който мрази всичко и всички, параноик , който в "името на своята вяра" взе 5000лв. подкуп за това да остане и да не напуска популярната къща преди там незнам колко дни...кълнейки се в библията, че никога няма да направи такова нещо, че е истински християнин и т.н. ... абе честно да ви кажа гади ми се...гади ми се и ми е неприятно да бъда нося същото призвание(българин!!!) като тоя измислен герой...трябва ли да е така...ами мисля че трябва...защото колкото и тая пумия да е измислица, колкото и всичко да е шоу..все пак е гадно да гледаш как този човек се подиграва на цял един народ.Че религията се изкривява от такива типове в наше време - да така е.Че всичко може да е шоу и измислица само за сеира на цял един народ - да и с това съм съгласен.Но да се държиш по този начин и да правиш това което тоя направи и а и всички в екипа на тва измислено шоу...е тва немога да приема.Немога да приема че през най-гледаното време(от 21 до 22:30) тоя ще дава някакъв пример на децата и младежите които са застанали пред тв екраните за да гледат сеира...или просто от любопитство...Кой е виновен?Хехе много интересен отговор...в повечето случай отговор немога да намеря(можеби хората които гледат или тези които правят шоуто)...незнам...или пък сега отговор има...вие ще кажете...но на тва се чудя...трябва ли да стават всичките тия неща за да се направи нещо...както стана и с ангелите от "Алабин" ... ами спирам до тук...разсъжденията оставам на вас.
Благодаря че си отделихте от безценното време за да прочетете какво има в главата на един млад човек!

П.С. - и ако може да ми обясните какво означават многоточията в коментарите...че съм нов тук и не разбирам много...поразрових се и в библиотеката но пак нищо.Благорадя отново.