avatar

Колко чифта оригинални слънчеви очила има една жена?


  

Мъжете си купуват и носят слънчеви очила, защото искат да се предпазят от ярките слънчевите лъчи. При нежната половина от човечеството това не е чак толкова важно. Ние ги възприемаме като задължителен аксесоар към всеки тоалет. За нас е нормално не само да притежаваме неизброими обувки и чанти, но и достатъчно на брой оригинални слънчеви очила.

На първо четене могат да се посочат 10 вида очила.

1. За всеки ден

Обикновено те са ни любими. Стават за носене с различни тоалети и обувки – тениска и кецове, лятна рокля и сандали. С една дума,  подходящи са за много случаи.

2. За среща с приятелки

Тях ги подбираме дълго и внимателно. Искаме да изглеждаме по-добре от своите приятелки и не само. Нямаме нищо против да ни заглеждат и жените, с които се разминаваме.

3. За бизнес среща

В повечето случаи тя е планирана дълго и е изключително важна.  Тоалетът е набелязан, очилата също. Това са перфектните и изискани очила, които ни придават професионален и компетентен вид.

4. За първа среща

Тя изисква да имаме подходяща визия – нито твърде консервативна, нито твърде модерна. Желанието ни е да бъдем провокативни, стилни и загадъчни. За това ни помага моделът, който ни придава сексапил.

5. За спорт

Абсурдно е да носим тениска и маратонки и очила за среща например. Вярно, ще тичаме в парка или ще се упражняваме във фитнеса, но това не означава да не сме стилни. Посягаме към спортния модел очила и всичко си идва на мястото.

6. За парти

Ако нямаме големи тъмни очила, по-добре е да не ходим на парти. Но те са на линия. Планираните селфита с тях са осигурени.

7. За прикритие

Те са ни необходими за дните, в които не сме си доспали, тъпо ни е и не ни се прави нищо. Налага се обаче да изпием сутрешното си кафе с приятелки или да отметнем няколко задачки. Ето ги огромните очила, които ще спасят положението.

8. За шофиране

 Естествено, че имаме очила за шофиране. Те не само ни пазят от слънцето, но имат и допълнителна защита срещу отблясъците на пътя. Но нека си признаем – носим ги с надеждата останалите шофьори да виждат отражението ни в огледалото.

9.  За плаж

На плажа можем да осребрим всичките си усилия за перфектна визия. Изключено е демонстрацията на перфектни форми да мине без поне няколко екстравагантни модела слънчеви очила - по един за всеки бански.

10. С които сме №1

Тях ги носим, когато сме на гребена на вълната и искаме това да стане достояние на целия свят. Те са най-провокативните ни очила и  изключителното ни модно попадение. Имаме усещането, че когато ги носим, околните  се страхуват да ни направят комплимент, за да не ги отсвирим.

Вероятно не съумяхме да посочим всички видове очила, които притежава една жена. Важното е да си повтаряме – “Колкото повече, толкова повече!”.