avatar

Отворено писмо до Иво Инджев

Във връзка с манталитета на г-н Инджев да налага цензура и да не пуска мнения различно от своето съм принуден да търся всякакви начини да изразя гледната си точка. Още повече, че Ивайло обижда мен и семейството ми, като ни нарича лъжци и анонимници.

Г-н Инджев, моля,
не обиждайте родителите ми! Те са почтени хора и никога не са работили нито за пропагандата, нито за репресивния апарат на тоталитарната държава. Вие може ли да се похвалите с подобно постижение? Сложете си ръката на сърцето и ми кажете истината, защото много хора си легнаха комунисти, а на сутринта се събудиха демократи. Чувал съм, че БНТ и БТА са били основни стожери на демокрацията в България. Оттам се пръкнаха и много „дисиденти“. Горкият бай Тошо, ако знаеше колко душмани има, сигурно сам щеше да хвърли оставка още през 1960.... Вижте повече
Г-н Инджев, моля ви не ми препоръчвайте „патриотизма“ на Джендо, макар и да сте му фен. Някак си не разбирам този тип патриотизъм – да вдигнеш на въстание хората, да им подпалиш къщите, а ти самият при първата трудност да се юрнеш към Влашко и след залавянето ти да обясняваш на турците, че си циганин.
Демокрацията уважава различното мнение. Както може да има русофоби, така може да има и русофили, че даже бразилофили, тогофили и други. Вие мразите ли почитателите на Того?
У вас обаче тоталитарните нагласи надделяват. Чуете ли различно мнение и започвате с личните обиди. Очевидно искате всички да са в униформа и под строй да следват единния курс на партията и нейния пророк цар Ивайло.
Научете и малко повече за интернет, преди да ме обявявате за анонимник. Достатъчно е да натиснете върху името ми под всеки мой коментар, за да разберете всичко за мен. Или може би комплексът от вашите анонимни години е толкова силен, че постоянно подозирате другите в анонимност и конспирация.

http://petarkalinov.blogspot.com/2010/03/blog-post_06.html