avatar

Конкурс за хедър на BGlog.net

Както забелязвате, дори китайската Нова година мина, а хедърът ни е все още на Коледна тематика. Не съм говорила с никого от екипа на БГлог, но знам, че се търси начин да сменим шапката на сайта. Не че старата е лоша - хубава си е, но нали знаете, че и най-красивата жена престава да впечатлява един човек, когато тя стои постоянно пред очите му. Иначе казано: омръзва.

Моето предложение е да си направим конкурс за хедър. Вярвам, че сред блогерите има и специалисти, които умеят да работят добре с графични програми. Важна е, разбира се, и идеята, която ще се вложи в картинката.

Следващият момент е свързан със стимула, или по-точно: какво ще получи печелившият. От мен овации и виртуални целувки. Шегувам се. Знам, че такива неща никого не стоплят, но вижте: тук всичко, което пишем и правим, е на принципа на добрата воля. Така че със сигурност победителят в конкурса ще получи един голяаам морален стимул, който включва не само признание и поздравления за уменията му, но и славата, че именно той, а не някой друг, е авторът на хедъра на този толкова популярен сайт. 

Ако обаче собствениците на БГлог смятат, че конкурсът може да бъде и финансово обезпечен по някакъв начин, може би по-скоро символичен, предполагам, че победителят няма да откаже жеста. Само че това вече ще бъде решение на по-горна инстанция.

И последно. Ако междувременно хедърът е в процес на изработка, ще си сваля постинга от страницата.