avatar

Защо се омъжих за чужденец


 Наред със сводниците по заведенията си спомням и вкуса на мъжете ни за жени и че биха те насинили, ако не му се вписваш. В университета, ако не подсказваш на неговата фльорца, си пребита или най-малко ти се показва юмрук. 

 А спомняте ли си актрисата Сърчаджиева как бе взела назаем "мизерни" 15 хил., за да лекува безрезултатно Иван Ласкин, а да си намериш читав мъж, който няма да те критикува, че не си използваш хубостта "рационално и печелившо", е било май времето до Ласкин. Сега не е започнало, а преди 30 години, когато жената се забременяваше, за да е сигурна сватба и с млада свекърва, а аз къде отивах с пълничка 30 години над мен майка, която преди е била със спонтанни аборти и после килограмите от тях рязко са се покачили? Учех може би, за да ме направят елитна проститутка, но съм толкова завряна, че и това не станах. Намерих на 32 по моите интереси чужденец от Запада и почнахме все едно нямахме нищо, никакви пари, защото фирмата му бе фалирала. А вие още ли харесвате кифли? Ако кифлата е със силикон, значи родителите са й млади все още и виждат колко зетят на нашето време е естет. Руснакът от шотландки произход Лермонтов би се вдъхновил от нашите  мъжаги: лайкват бабаитски джукести мутреси. Сладури.       

 Да не говорим за произведенията на чалгата - супер мацета, дето пеят колкото гарги и макар да се мислят хубави, с тия помади са още по-смешни, а добре, че от време на време раждат или прецакват поредния парвеню, за да ги обичате по снимката в бруталната идиотщина - мода от америк. пошлост на Карррдашиян или разни соц. мрежи Инстаграграграм - попремених имената, да не ме търсят.