Всички постове по отговори ключова дума

Преглед:
 
Преглед:
avatar

Зададени въпроси към Министерство на труда и социалната политика за целева помощ. Отговори на министерството. Допълнителен коментар и съвети.

Рубриката е за всички които имат близки и познати, колеги, приятели или  възрастни родители, нуждаещи се от помощ за безплатно получаване на медицински изделия и помощни средства, необходими за обслужването им.

Последни зададени въпроси:

*27.08.2013г. Иванова

Здравейте, Баща ми е на 75 г. с няколко инсулта, . Движи се много трудно, засегнати са му дясна ръка и крак. Има ли право на помощ за акумулаторна количка, за да може да ходи ...

avatar

Въпрос относно организацията на коментарите и ....

Имам въпрос относно начина, по който се показват коментарите към даден пост или статия, който искам да поставя за обсъждане.

В момента в главната общност се използва стария начин на показване на коментари, този от 2005 година още. От скоро има още два начина, по който могат да се покажат коментарит.

avatar

Въпрос - отговор

Преди няколко дни взех окончателно решение да започна да колекционирам неадекватни отговори на въпроси. Материалът засега е оскъден, понеже не съм се сещала досега да си водя записки, но въпреки това ще го споделя с вас.

Описаните случаи са съвсем реални (аз съм човекът, задаващ въпросите), а не са измислени.

...
avatar

...

Просто ми хрумнаха няколко въпроса, които винаги съм искал да задам (без задължително да получа отговор), та реших да ги постна:...
avatar

ВЪПРОСИ

„- Не мога да пиша. Ти и Поморой ме убедихте в това.<br />- Прекалено много залагаш на реторичните въпроси.”<br />Джоузеф Хелър, диалог из романа "Чисто злато"
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET