Всички постове по америка ключова дума

Преглед:
 
Преглед:
avatar

Еврогейските извращения или Еверест на гнусотата

Преди време написах "Евроатлантическите ценности - панаир на гнусотата". Но гей-европейците не може да ги спре ничие писание!
avatar

Младеж спасил малко момиченце от нападение на питбул

Млад мъж се разхожда в Централния парк на Ню Йорк. Изведнъж вижда как един питбул напада малко момиченце. Притичва се на помощ и се опитва да се пребори с кучето. Успява да го убие и така спасява живота на детето. Наблизо имало полицай, който успял да види всичко това, приближил се и казал на мъжа: „Ти си герой! Утре във всички вестници ще четеш „Смел нюйоркчанин спасява живота на малко момиче”. М...ъжът обаче му отвърнал: „Ама аз не съм ...
avatar

Хапвате ли бананчета?

Хапвате, хапвате. И аз хапвам. Вкусни са. А да забелязахте как сериозно поскъпнаха след настъпването на евроНовата еврогодина? Неприятно – да.

А знаете ли защо? И аз не знаех до неотдавна. Причината е, че част от търговската политика на ЕС е да облага с високо мито внасяните от Латинска Америка банани. А в България всички банани май идват оттам. Та поради това се изцедиха от потребителското ни джобче допълнителните 40 до 60 стотинки на кило.

Дала...

Web accelerated via IISpeed by We-AMP