avatar

Софийският кмет сере само вкъщи, може да стиска

Не че й светя на женицата, Господ здраве да й дава, но г-жата Фандъкова явно е над физиологичните нужди. Благословена е тази жена - нито я е хващала диарията в неподходящ момент, нито знае какво означава пълен до пръсване мехур с урина.
Обаче, госпожо, останалите хора не сме като вас. Физиологичните нужди ни спохождат на най-неочаквани места из столичния град. И когато последний напън вече е настал, загряваме, че няма нито един свестен градски нужник, в който да облекчим своето тленно тяло.
Направете, госпожо Кмет, една разходка из поверената Ви от нас избирателите столица, и сама ще се убедите, че градските тоалетни приличат по-скоро на помещения след бомбандировка, а миризмата около тях съвсем не е като полъх на лек сутрешен бриз.
Не е необходимо, уверявам Ви, да ходите из крайните квартали. Там бездруго обществени тоалетни няма. Че за какво са им на хората - имат си кенефи вкъщи, пък могат да се облекчават и на теферич. Ама в центъра (визирам градинката зад Народната библиотека) - поне там направете някакво усилие да придадете на нужника ако не европейски, то поне приличен селски вид.
Въобще, започнете да изграждате обществени тоалетни. Това също е достойно дело. Казвам го като избирател.
Не е срамно на човек да му се присере, срамно е да няма къде да пусне лайното, г-жо Кмет.