avatar

Детски цирк =)))))))))

По разни причини тази публикация се появява около месец след събитието. Но тя самата е писана на самия ден.
Ето я и нея:

От 66 апартамента в блока, до който построиха цирка миналата седмица, никой не отиде на цирк. А повярвате ни, там живеят наистина много дечурлига... Беше тъпо, как глупавата лама пасе отпред заедно с едно симпатично пони и децата само да ги зяпат отстрани с надежда и сълзички в очите, че и те ще видят номерата им... Никой от любимите им татковци и мами не намери да отдели от 2 до 7 лв. за билети... А децата никога не бяха ходили на цирк (повечето)... Дори бабите и дядовците се ускръндзиха да заведат внуците си... Тъпо и жалко! Някои имаха късмета да гледат от терасата шоуто на ЗАКРИТИЯ цирк... Това си е тъпата гадна реалност независимо дали ни харесва или не...

ОБАЧЕ

Децата са си деца! =) И си искат своето.

Като не ги заведоха на цирк, те сами си направиха такъв. (фиг.1)

DSC01864.JPG
(фиг.1)

Беше невероятно весело. Купувахме си билети (фиг.2) - 10 стотинки, но бихме дали и повече за Шоуто на века. За 3-4 дни цирк "Еротино" (по примера на цирк "Арлекино") раздаде над 20 билета.


DSC01815.JPG
(фиг.2)

Всички бяхме доволни, че чухме култовите реплики на клоуна Рубо ("На царя на кралете ще му ръждясат гумите"; "Дай ми хартия"-"Надупи се, бе"):)))))))) През цялото време се води и епопеята за надмощие между клоуна и конферансието.

DSC01840.JPG
(фиг.3)


DSC01844.JPG
(фиг.4)

Клоунът Рубо се опита да пречука конферансието с някакъв чук (фиг.3). Но накрая тя го срази и той падна поразен. Само че се оказа, че имал "7 живота, като котките" и се възкреси набързо (фиг.4).

Имаха си и мис Ивелина, която правеше фокуси. Ама явно бяха толкова "фокуснически" и "тайни", че никой не виждаше какво прави. За това едно момиченце от публиката отиде при нея да я попита какво всъщност прави (фиг. 5).

DSC01832.JPG
(фиг. 5)


Правиха се акробатични номера, въртяха се обръчи. Клоуните явно бяха звездите на вечерта, защото не слизаха от "сцената" (фиг.6).

DSC01859.JPG
(фиг.6 - клоуните Рубо и Оги (наречен - незнайно защо - Юги))


Имаше много смях. Леле така не се бяхме смели от мноооого време. Децата наистина се забавляваха - и тези, които участваха, и тези които гледаха. Пейката, на която ни бяха наредили (публиката) беше късичка да побере всички.


DSC01862.JPG


Едно прекрасно изживяване за всички пораснали и непораснали деца, които бяха там.
От мястото на събитието репортери за вас бяха Лейди Фрост и Светлина.