avatar

ПОМНИТЕ ЛИ ГИ

Тиквата,Рупани,Арагорн,Момо,Скитник,Кекла,Ейс Коук,Базиди.Император,Серенити,Светлина.

Някои от тях си тръгнаха обидени,други разочаровани,а трети по някакви си свои причини.Понякога идват тук,поседят вдясно,погледат  и ако се решат,пуснат по някой коментар.

Нима само” Мeйкъра е  виновен,те да не пишат тук?А ние с неподходящи коментари под даден пост,дали сме безгрешни  и невиновни?
  Вярно имаше един блогер не си спомням ника му който се хвалеше и хвалеше своята нетрадиционан сексуална ориентация.Аз съм широко скроен човек-Не ми пречат подобни хора,докато не започнат да убеждават останалите как те са с най правилната секс ориентация.
   Утре,ако евентуално тук се регистрира някой педофил,ще го оставим ли да си развява коня в името на свободата на словото?

 А,да щях да забравя,ако някой свърши доводите в споровете помежду ни,трябва ли да пише публикация от типа-"Помощ,бият Паниковски"

 В една от последните ми публикации един блогер обижда друг без да посочи някакви доводи,чест му прави на вторият че застана над нещата и се отказа да пуска подобна публикация.

Между другото и мен се опитаха да ме обидят,ама както беше казал някой-"Ако спориш с идиот,вероятно и той прави същото в момента"