avatar

Общност "Начално образование" е нашето съкровище

Преди време ви попитах: "Какво е за вас общност Начално образование? За съжаление нямах достатъчно сили и време, за да използвам отговорите ви в доклад на конференция, която ще се проведе през следващата седмица в Бургас. Положителното в цялата история е, че аудиторията тук е огромна, затова искам да споделя необработените отговори, които са дадени, тъй като се ценни и ни показват накъде да се развива общността (доколкото го позволява софтуера на bglog, разбира се).

За кратко време бяха дадени 230 отговора на онлайн анкетата. Участвали са предимно учители, но има и родители (9%), един ученик, а 17% са се определили като "други". Ценното в общност "Начално образование е това, че се учим от по-добрите в професията (82%), получа се помощ от професионалисти (61%), има срещи с интересни хора (52%), а 37% ползват презентациите, които са публикувани. Тъй като тук са били възможни няколко отговора, сборът на процентите надхвърля сто. 

В следващия файл съм показал отговорите на въпросите "Как виждаме бъдещето на Общността?" и свободен отговор да ползите от нея.

 НачалноОбразование.pdf - вече се тегли без проблем

(19 стр.)