За ЧРД и срещата

  Такааа. Време е да започваме с организацията. Нашата общност е съвсем млада, тази година ще навърши две годинки, но вече сме си спретнали достоен прощъпулник. Имаме си първа среща -http://bglog.net/blog/shellysun/site/posts/?bid=22523, първи конкурс http://bglog.net/blog/shellysun/site/posts/?bid=24130, активно участие в дискусии на образователни теми http://bglog.net/blog/shellysun/site/posts/?bid=21248, комуникация по разни въпроси с министерството -http://bglog.net/blog/shellysun/site/posts/?bid=30002, много приятели, над 600 безценни публикации, подредени стройно в категории и вече над 1000 регистрирани потребители.
   Наближава времето за нов ЧРД, нова среща-тренинг, тече нов конкурс.
Искам , за да започнем с организацията, да чуем с Галя Вашето мнение по следните въпроси:
1. Къде искате да се състои срещата? Времето е 28 и 29 ноември, събота и неделя. Това ще бъде и ЧРД, и тренинг-среща, и връчване на грамотата на победителя/те в конкурса.
2.Да набележим темата/те за тренинга? - изредете най-важните според вас.
3. Горе-долу какви лични средства може да отдели всеки желаещ, за да се включи в срещата? Защото, ако не намерим дарители, това ще е сума от около 50-60 лв- на човек за покриване на пътните и нощувката.
  Бързо мислете и бързо казвайте, за да има достатъчно време да се подготивм качествено. /Да не казвам, че вече се почти на границата на невъзможното.../ Чакаме с Галя да се изкажете най-късно до средата на октомври.