Направи си сам онлайн образователни игри ІІ ! :)))

Преди няколко дни пуснах първата част по темата. Тогава обещах да направя още нещо по шаблоните от http://classtools.net  с  урок.

Днес ми остана мъничко време и пробвах нов шаблон. Получи се игра, която нарекох "Разпредели по кошчетата".

Шаблона предоставя възможност да се създават до четири категории за разпределяне. Вие въвеждате думите, изразите, задачите, процесите и т.н., които децата ще разпределят по подбраните от вас категории. Готовата игра можете да поставите в сайтовете на класовете.

Click here for full screen version

А ето го и урока: Как да си направим Dustbin игра.pdf

УсПеХ нА вСиЧкИ!

PS: Ще си позволя един страничен комантар през смях..... Направи ми впечатление ТЕНДЕНЦИЯТА повечето от най-четените теми/постове да имат по 2-3 минуса. Няма нищо смешно в минусите, но смешното е в начина на слагане... Хората, които ги слагат се крият зад анонимността..... Кажете ми каква градивна критика има в нея ? Свикнала съм да отстоявам позициите си и да уважавам хората, които открито застават зад мнението си, но как по друг начин да възприемам анонимните минуси без коментари-освен със смях!!!!

Смятам, че този блог с общността зад него, е най-активния и развиващ се въобще в България. Това се дължи именно на ПОВЕЧЕТО хора, които смело подаряват частици от себе си и своя труд безвъзмездно. Двама трима едва ли ще развалят постигнатото.

Всяко стадо си има черни овци!