avatar

Кога сте искрена, госпожо Лазарова?

 Колеги,
повишаването на кфалификацията е необходимост, нещо в което лично съм се убедила през последните 5-6 години. Учителите на ОУ"Св. Ив. Рилски" бяха обучавани на 13-14 септември тази година от небезизвестната от телевизиония екран Вяра Лазарова. Обучителката, представляваща Асоциацията за Родителска Активност показа двете си лица само за период от 4 седмици. Омръзнаха ни нейните изяви във всички телевизионни предавания, в които по недвусмислен начин тя се опита да настрои обществеността срещу учителската гилдия. Тя, обучителката, която с гордост заяви , че за 2007 г. е обучила 4 000 учители. Тя, жената, която заработва по 30 лв на час, обучавайки класни ръководители. Тя, жената, която си тръгна с банков превод за 600 лв. от нашето училище за два дни, вторият от които  ни отдели 2 часа от скъпоценното си време. Тя, Вяра Лазарова недоволната от нашите безобразни щения за увеличение на мизерните ни заплати. Е, питам се, Вашето недоволство Лазарова дали не се корени в това, че вече 4-та седмица бизнесът Ви е замрял, защото тези, които обучавате са на улицата, борейки се за своето достойнство?!
 Нападайки и обвинявайки българското учителство, Вие се превърнахте в персона нон грата за учителите в Перник, а защо не и за колегията в България?
Книжките, които любезно ни продадохте нямат цена на гърба си, но Вие прибрахте по 5 лв  за всяка от своите курсисти. А касови бележки не издадохте Лазарова! Защо? Колективът на ОУ"Св. Ив.Рилски" чака от Вас извинение за телевизионите Ви прояви, в които унизихте  и обидихте учителите на България-многократно.
 ПП Изпратете ни касовите бележки. За нас е въпрос на чест да си ги поискаме.