avatar

Бригадирът? Бриго Аспарухов?!?? Кмет на София!?!?

Нямам думи. БСП се оля тотално. За изборите в София избра не кой да е, а Бриго Аспарухов. Бил генерал. Да ме прощава, но той си е партиен функционер. Още от едно време. Когато заради него издигаха стена около Лозенец, че да можело да спи спокойно. Заедно с функционера Добри Джуров.
Ехо, БСП, това ли ви беше великата мисъл? Да издигнете за кмет на София Бриго Аспарухов? Смешни сте. И ще ви кажа защо.
Защото баща ми имаше заведение по "35-то постановление". Първите частни заведения. И въпросните Бриго и Добри много бяха ядосани, че баща ми пускаше музика. Не само те, но и другите скапани функционери. Много ги беше яд, че баща ми пуска музика.
И един ден той им го върна. Пусна им речта на Тодор Живков. Извади едни големи колони и пусна на живо речта на Лидера. Как се смееше баща ми. Човек, който бе лежал в затвора заради тези отрепки!!! Как ми беше весело, като виждах как минават скапаните партийни функционери и скърцаха със зъби, защото нямаше как да викнат полиция и да кажат, че баща ми нарушава обществения ред с реч на Тодор Живков.
Какво става в България? Отново ли отрепки ще ни управляват? Айде, кой ще съживи и Добри Джуров, кой? БСП, вие сте на ход, давайте, щом извикахте и Бриго Аспарухов, то викнете и Добри Джуров.
Баща ми е лежал в затвора, защото е разказвал вицове срещу режима!! Бриго, как не те е срам?
Станишев, а ти какви очи имаш? Защо не си вземеш недоразумението Румен Петков и не отидеш да си играеш с него на чичо доктор? Писна ми от вас комунистически гадове такива. Едно време си траех, мама ми казваше да мълча, но мина 89-та година и аз искам само едно, да се разкарате от властта, чувате ли ме? Махайте се!!!
Не ви е срам!!! Инфлация отново, отново говорите глупости, отново се настанява в България една полицейщина, ръководена от пикаещия във фонтани Румен Петков. Айде бе. Станишев, я си намести очилата и прогледни. Уволни скапания Румен и се махай от пост. Че ми писна да ти гледам мазната физиономия.
Приятели, ако изчезна, ил загина, знайте, че Румен Петков ме е викнал, ако не той, то Станишев.