avatar

Нормално

Една камара постове и коментари за хомосексуалистите и нормалните. На мен ако баща ми беше такъв, щеше да е най-лошото нещо което може да ми се случи. Щях да се самоубия от срам и нямаше да мога да погледна съучениците в очите. Представете си: едното вика "моя татко е по-силен от Брус Уилис, другото - а моя ще пребие и Брус Уилис и твоя татко наведнъж, третото - а, пък моя татко .....", позната картинка, помним я добре. Сега си представете идва н-найстото дете и казва: аз нямам татко, другите веднага се сещат - копеле (горе-долу се преглъща, много няма да кажат думичката на глас, а ще съчувстват, най-лошото му се е паднало на момчето). След малко идва и н-найсе и първото и вика: а моя татко е хомосексуален..... (тука думите са бедни, по-добре беше да беше копеле, на предното дете му става хубаво- видите ли не съм чак толкова зле). Мъжкия модел на поведение също липсва. За момичетата няма значение, може и да е полезно някой нежен и загрижен баща-двойна доза женствен модел за поведение). Майки лесбийки, за момче пак е кофти - не може да получи увереност в себе си, няма го мъжкия модел за подражание,мъжките качества-съзтезателност, агресивност, самоувереност, и най-важното отношение към жените. Не искам да обидя никой, но познавам момчета и мъже отгледани от жени и на повечето нещо не им е наред или са меки китки или са смачкани. Тълкувам го като или е изкопирало женски модел или мъжкия е бил смачкан. На мъжа за да му стане к---а в леглото трябва самоувереност, трябва да се мисли за нещо. Трябва най-вече да знае, че в едно нещо той управлява. Добре знаем, че останалото си е импотентност, на който му се размине е имал късмет да е мазохист. Извода е, че може майки лесбийки на момче, но ако им е мило, да не го мачкат. За момиче пак няма лошо майки лесбийки. На жените трябва да им се насърчават бисексуалните наклонности, лесбийките който познавам са всички бисексуални, нито една няма чистопородна, девствена. Всяка рядко или често ляга с мъже. А и повечето ми познати нормални жени малко или много имат нещо лесбийско, я се сетете, как момичетата се учат една друга да се целуват. На жените им прилича, не е срамно, не противоречи с природата им, те жените и активни и пасивни са си все жени, виж мъж пасивен е кофти.

Генералния ми извод какъв е: лесбийките са ОК,нека си раждат и осиновяват деца на воля, а и така и така си забременяват - природата ги е направила да раждат и гледат деца.Хомосексуалистите обаче ако има пасивен от тях да не взимат момче,опасност голяма да го повредят, за момичета е ОК. Ако обаче активен хомосексуалист или бисексуален иска да гледа момче мисля, че е ОК.Виждал съм такива и са си баш мъжкари е---ат всичко наред, не са "меки китки", това на български май му викаме "манаф", с тия няма проблем.

По нейшънил джиографик гледах филм за животните. Дадоха стадо лъвове, два мъжки и 5-6 женски. Единия мъжки беше млад и се лигавеше на другия,даже му се подлагаше на моменти. Стария мъжки печели съдружник в защитаване на женските, който не се меси в размножаването, младия печели да го оставят в стадото. Женските ясно една друга и на главния мъжкар - излиза че всички женски бяха бисексуални, младия мъжки пасивен хомосексуалист, а стария караше всичко подред. С маймуните и кучетата беше същата работа - женските всички си бяха по природа бисексуални,слабите мъжки, който не се дореждаха да се размножат - пасивни хомосексуални, за да се подмажат и да не ги изгонят и ухапят, а яките мъжки си оправяха женските на 6 и чат-пат някой слаб мъжки, но като израз на превъзходство и хиперсексуалност. Ето това е естествения редна нещата и в него са си вписани и хомосексуалистите. Истината е на средата, донякъде природно са така, донякъде обстоятелствата ги правят такива, но винаги ги има. И жените да не се занасят, те трябва да са бисексуални.

Ето две откъсчета. Това което гледах беше малко по-различно и разширено, сигурно имат различни версии.

http://www.youtube.com/watch?v=Nd4Hbq-syQI

http://www.youtube.com/watch?v=7RlTAyNI8WE