avatar

Тъжно

Мога да кажа само, че ми е тъжно... нищо друго... но вече не знам дали има значение. Имам чувството, че съм заобиколен с лицемери, които умират от нетърпение да напишат постинг как ще си трият постингите. Както искате, така го разбирайте. Но едно ще ви кажа - преживях много такива случки. Изхабих много усилия, много се мъчех да докажа на всеки един, че живота продължава и че не може да загърби приятели, обаче...за мен такива хора са лицемери. Никога не са държали на хората, колкото и да са го показвали.
Тъжно ми е. Ако някой се почувства обиден, да извинява. Едва ли е за него насочено това. Ако почувства съмнение, нека се замисли поне за миг, дали би постъпил така? Дали би казал чао на хората, които обича заради един дразнител? И ако си отговори, че не е така, значи не е за него този постинг.
Тези, които отговорят че не е за тях ще прегърна и ще се радвам, че има хора силни, които ценят приятелството. Всеки друг...изводите оставям за него.
Вложих много нерви в bglog.net. И много пари. И много чувства. И много любов. И много нежност... А всичко, което виждам е грозно днес. Защо? Защо тази злоба?... Защо....
Честно да ви кажа, вече не знам дали имам приятели тук. Честно.
Вече почвам да си мисля, че обществото в БГ се разрушава. Волен Сидеров е промил мозъците на много хора, а и в страната ни се настани негативизма, вместо оптимизма.... Не знам.... само знам, че е тъжно.
Тази сутрин заминавам за Атина....страх ме е да си помисля какво ще се случи докато ме няма :(