Zondle

от rosesunrise65 на 15 юли 2014, 14:48

Категории: Забавление
Ключови думи: интернет , сайт , you tube , wiki , забавно учене , zondle , game

 
Zondle е платформа, на която можете да си направите собствени образователни игри, да си организирате виртуален клас и да наблюдавате напредъка на учениците си. Забавно и полезно учене, което наистина ги прави ангажирани в класната стая и не само. Когато си съставите интерактивното упражнение, то веднага се прилага към всички видове игри. Хубавата новина е, че може да се пише на кирилица, което означава, че може да се използва и за нашите ученици. Първото нещо, което можете да направите е да се регистрирате, да разгледате и да си съставите тема от тук.
Как:




Второ, приложете вашата тема, към коя да е игра (по ваш избор).След като е готова, тя е приложима към всички готови игри.

 
Трето: Споделете с вашите ученици. Става също в сайт на класа, социални медии (ако все още нямате виртуален клас в сайта). Дава линк и ембед код (последните два бутона позволяват това - погледнете игрите по-долу)

Лично аз мисля, че играенето на такива игри е лесен и забавен начин за учене, но това, с което този сайт би бил по-полезен е че децата сами могат да създават игри с образователен характер. Това за мен е предизвикателство, което задължително ще опитам следващата учебна година, живот и здраве!
Кликнете "Start" и поиграйте. Ваканция е все пак :)
Тука е страницата от моето wiki с подбрани за децата игри и упражнения, които правихме последния учебен час, а видеата документират как точно стана това.