avatar

Първи рожден ден!

Днес е първият рожден на общността!
Много съм щастлива. :))
 Неусетно мина тази година.. И весело..
Адски весело и балонено!

Още не съм качила снимките от празненството вчера, но и това ще стане... Беше си забавно женско парти - аз, Малката фея, Котката Шарена, Eowyn и Шогунката в новото й и адски свежо амплоа..  :) По-късно вечерта успя да дойде и Наско, поради което го обявявам за най-сериозния мъж в общността.
Имахме си бонбони, балони и разбира се детско шампанско, което гръмна съвсем като истинско. Моя милост срещна някои затруднения при духането на свещичките (както ще видите от приложеното в края клипче), но аз отдавам това временно неразположение на болния си нос... Котката шарена се опита да срази momo по време на партито, ама аз упорито оцелях и останах жива до края. Дори пях с всички "I want to break free" на Queen и танцувах с прахосмукачкката не по-зле от останалите... Въпреки че Eowyn и Малката фея са си сериозна конкуренция.. :))
Сложи се началото на мехурената ни традиция да оставяме по ръчичка в алеята на веселието на всеки рожден ден. :)) Този път пет, догодина петдесет - това е което си пожелавам.
Благодаря ви момичета (и Наско), че направихте рожденият ден приказен!
Благодаря за карамелената катеричка! Особено за нея.. Върнах се в първи клас... А мислех, че не съществуват.. карамелените петлета.. Мислех, че са си останали там.. На оградата на моето начално училище, сякаш бабата, която ги продаваше се е разтворила във времето..
Благодаря на Шогунката за ароматното домашно вино и вкусната баница! :)
.. и на всички останали неспоменати за усмивките!...