Неразположение в СП

от Deneb_50 на 08 април 2020, 10:08

 

Поради голямото  неразположение настъпило в страната  на приказките заради някакъв бацил с аристократично име и заповед на д-р Анибал Лектър, и.д. министър. В много приказки  станаха промени:
Спящата красавица продължава многогодишният си сън,
защото принцът по някакъв начин успял да премине КПП-та сложени от злата орисница и да влезе в замъка. Стигнал до покоите  на  Красавицата, но понеже бил много принципен  не се решил да се приближи на повече от два метра от нея.
А целувка от такова разстояние е невъзможна.
   Бременските музиканти,не успели да стигнат до Бремен и да станат музиканти. Все още си стоят в горската вила и чакат да мине” Неразположението.” 
  Червената шапчица не успяла да стигне до къщата на баба си, защото лошият вълк ѝ поискал декларация за преминаване на гората. Злите езици говорят, че вместо декларация му показала гащичкити си. Но само това, единствено сигурно е  че не се е видяла с баба си. Ловецът също не се появил покрай къщата ѝ, защото в това време пазел друга гора  от останалите герои от приказките.
  Главатарят на разбойниците не успял  да прекара делвите с тях в къщата на Али Баба. Просто не успял да осигури  жълт коридор за кервана с камилите и разрешително за търговия с делви от ТПЦ.*
   Само Аладин и Баба Яга  си летят без проблеми съответно на килимчето и метлата. 
Това го чух от храбрият оловен войник отиващ на среща с  неговата  балерина. А със съветника какво станало ще попи
тат по любопитните. Намерил си майстора в лицето на злата орисница т. е. влюбил се.**
------------------------------------------------------------------------------------
* ТПЦ –Търговски приказен център.
** Всяка прилика с лица и събития е случайна