Поли Рангелова - Публикации

 

Suggest

Преглед: >
 

Проблем при възстановяване на коментар

Преди малко в желанието си да цитирам колежка, съм изтрила коментара й. Опитах се да го върна чрез редакциите, но не ми се получи. Коментарът беше съхранен като съдържание, но като натисна бутона "възстанови", текстът не се възстановява.

Принудих се да го копирам и пейстна, за да го върна обратно на мястото му. Само че сега се появи друг проблем - коментарът не се вижда, ако не си логнат в сайта. Иначе се изписва вярната обща бройка на ...

Проблем с аудио файловете и търсачката на блога

Споделям едно наблюдение от снощи и едно от преди седмица някъде...

Със сигурност преди три дена нещата стояха по различен начин, т. е. по старому, с аудио файловете, които до онзи или по-онзи ден са качвани в БГлог. Вероятно нещо в адресите им се е променило, защото те си фигурират като файлове в личния архив, но в постовете, там, където са били публикувани, при кликване върху тях дава, че страницата не е намерена.

Ето един пост с ...

Коментарите не могат да се редактират

Проблемът е от няколко дни и доста хора се оплакват, че не могат да си поправят грешките след пускане на коментар в интернет. Установих, че за постингите това не се отнася - там редактирането е възможно.

Предположих, че програмистите може все още да не са уведомени за проблема и затова го споделям тук.

Моето предложение в общност "Предложения" е...

... да сменим хедъра на главната страница и анкетата вляво.

Благодаря за вниманието! ...

Проблем с дизайна на страниците...

... Може би се е появил след последния ъпдейт...

В общност "Чужди езици" решението беше като смених темата. Пробвайки различни теми, разбрах, че някои стават, а други - не.

Преди малко получих съобщение по мейла за коментар в общност "Психология" и видях, че и там е същото дередже. ("Дередже" значело в превод от турски "термометър" - каза една колежка :) Само че там нямам админски права, за да помогна, затова съобщавам за проблема.

Многоточие в края на всеки коментар

Явлението се наблюдава от днес. Първо си помислих, че е само при мен, а после забелязах, че се получава и при другите.

Дори и да приемем за логично, че в един коментар не бихме могли да изчерпим темата (то и в постинг не е възможно принципно) и многоточието би се явило естествен завършек, все пак би било добре да си върнем точката, за да не се създава впечатление, че коментиращият го е сложил нарочно, сякаш ни загатва нещо :)))

Извън шегата - сч...

Проблем с бутон под хедъра

В "Начално образование" беше добавен бутон "Администратори", но, като гледам, той се е разпространил и на други места - в "Образование", в "Предучилищна педагогика" и дори на главната страница на БГлог.

Моля за помощ този бутон да си остане само в "Начално образование".

...

Страниците в "Начално образование" изглеждат странно

Ще илюстрирам със скрийншот. В другите общности всичко си е наред.

Моля за помощ!

...

Първо и второ

(Понякога се чудя какво заглавие да сложа, особено като става въпрос за две различни неща.)

Първото е наблюдение върху проблем. Не мога да оправям резюметата на блогерите, които са ги форматирали по някакъв начин. Или резюмето изчезва напълно, или се появавят някакви надписи като този: Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4. Досега се мъчих с ето този пост, в който текстът е на зелен

Помощ за дизайна на главната страница

В момента нещо не е наред с дизайна на главната страница. Само че аз не мога да открия причината и да я отстраня. Редактирах две резюмета с линкове, които разтегляха страницата, но страницата продължава да изглежда неестествено.

Моля за помощ. Знам, че Тери го няма онлайн, и затова се обръщам към вас.

...
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET