Ъъъъпсурдът - световен феномен или начин и качество на живот

 

Мили хора, нека това, иначе, толкова, помпозно заглавие не ви заблуждава, че тук ще откриете някакво много задълбочено изследване на явлението Ъпсурд в нашия живот. За да се направи такова нещо е необходим дълъг емперичен, империчен, имемперичен и всекакъв друг вид перичен или паричен, или поне опит някакъв, като поне опит за измисляне, а тъй като вие сте запознати с моята трудност или с всички видове мои затруднения в опитите за мислене, следователно няма как да се учудите или да не забележите, че такова нещо като опит за писане, няма да ми се удаде лесно. Ма, моля ви се, това съм аз. Ако чакате нещо истински дълбокомислено или поне малко смислено, спестете си време и не четете това, но ако все пак имате такова нещо като време за губене, ще ви го загубя напълно И ДОКРАЙ..... След това може вече да не ви се чете, а може и вече да не ви се ДОЯДЕ!!!!!.

Както забелязахте, през изминалата седмица бидоха /нема да казвам бидеха, да не си помислите, че това е модерния вариант на множествено число на биде / засегнати и то много болезнено всичките ми любими теми, което ще рече „Смътта „/под формата на дървения костюм/, „Българската лексика и граматика” / които не ми се удават много, ама хич/ и „Клозета”/ като изглеТ и лирика/.

И понеже за каквото и да си говорим, винаги стигаме до клозета, тоалетната или както аз гальовно я наричам белия дом, днес реших порядъчно да ви осмърдя почивния ден.

Та, както се казва в някои по-изтънчени постове:”Знаете ли какво е това?” 

Не се чудете, това е рая на тоалетните.

И понеже всички стигаме до тоалетната и смъртта, можете да се уверите в това от горната картинка, затова, мили хора, не бързайте да гушвате букета, защото нещата могат да излязат от контрол и да изглеждат така:

Затова внимавайте в какво превръщате офиса си, защото ако изглежда ето така,

  

Значи използвате това:

 

А нещата свършват така:

 

Но понеже в нашия свят всичко хубаво свършва бързо, нещата могат да приемат и неприятен обрат:

 

И да свършат зле:

Затова се дръжте здраво за клекалото! Чеее, може да побегне.

И не се старайте да си изяждате всичко особено ако е ако

 

Макар че то задължително ще стане ако

 

Но не е задължително целия свят да му робува

Защото, ако човек цял живот живее за единия кенеФ, накрая ще забележи, че не му е останало нищо за живеене.

Тук се сетих за любимата ми мъдра мисъл: „И лайно да е като си е нашето лайно си е наше и то не смърди, а миришка” И понеже не съм на диета може да почерпя навъсената госпожа

 

С едно сладкишче

 

Преди да са я преквалифицирали

 

 

Или поне преди да са я преоблекли като за снимка от морето.

  

Не бързайте да пускате водата, защото преди да ви се прииска да се удавитее добре да се докоснете до истинската кенефна лирика на

Андрей СЛАБАКОВ

ЛАЙНО И ПОЕТ
Басня

Вървях нехайно по шосето
Вървях и нижех стих
Но ето, че в лайно проклето
Се спънах и се строполих

Във упор гледаме се двама
Във упор — с ледена омраза
И както в стара, гръцка драма
Лайното патетично казва:

“Защо ме гледаш с укор и насмешка?
Защо от мене се гнусиш?
Къде е твойта топлота човешка?
И ти сереш! И ти пърдиш!”

“Лайно! — отвърнах му веднага —
Клозет търси — не дума блага!”

ИЗВОД: Съдбата на лайната днес е тежка!
           И ти ли мислиш, че е наша грешка?

22. 07. 1991 РимП.П. 1. Не ви цитирам мое стихотворение, защото аз съм много далеч от тοзи вид талант, както и от всеки друг вид писмена и мислителна форма на талант. П.П. 2. И понеже много обичате загадките, я познайте без бой какво е това?


Всички мили картинки са взети от Гуглата, без питане за ползване, но с признаване на авторските права, на всеки решил да обогати нета с товрчеството си.:):):)