Това е скандално!!! Разпространение на прогнозни резултати преди края на изборния ден!

Следващият материал е copy-paste от страницата на www.netinfo.bg Мисля, че след кратък поглед на всички ще ви стане ясно, че не става въпрос за прогноза за времето!



Прогноза времето: Московска - 49, Раковска - 18

28.10.2007
Към 15.30 ч. днес в София температурата е най-висока на улица "Московска" - 49 градуса, а в сградата - 46 градуса, предаде репортер на БГНЕС.

На "Раковски" е 18 градуса, също 18 градуса в сградата. Пред "Позитано" термометрите отчитат 16, в сградата отново е 16 градуса. Около Паметника Левски е 5 градуса, колкото са и температурите на закрито в района. На "Врабча" градусите са 4, също 4 в сградата. Около площад Възраждане е 1 градус. Такава е температурата и на Улицата на модата, като в сградите там е малко по-топло - 2,5 градуса. В Русе най-висока остава температурата около общината, подобна е ситуацията и в морската столица. В Пловдив най-горещо е на площад Войводата - 52 градуса, а на Червения площад температурата е около 22 градуса. В Благоевград най-горещо е около площада на Костадин Войводата - 26 градуса, следван от циганската махала - 24 градуса и площада около банката - 17 градуса и около кметството - 14. В Плевен най-висока е температурата около кметството. В морската столица най-горещо е около общината - 55 градуса, следвана от площада пред аптеката - 15 градуса и на Синия площад - 9 и Гербовата градина - 10 градуса. Пред кметството във Велико Търново е 30 градуса, срещу Розовата градина - 25 градуса и 21 градуса недалеч от Гербовата зала. В Бургас около Гербовата зала е 47 градуса, около кметството - 17 и пред телевизията - 13. /БГНЕС
БГНЕС

Това е подигравка с изборния закон, и е един евтин вестникарски номер, който говори за всякаква липса на морал у създалите и публикувалите го журналисти! Моля, уведомете всяка власт, компетентна да направи нещо!