Тийнейджърът...

Тийнейджърът е "бозайник", който се среща поцялата планета. Обикновено индивидите от този вид се тълпят на групипред сгради, наречени училища.

Бидейки част от Homo Sapiens и проявявайки неговото физическо развитие,тийнейджърът е обект на изследвания от страна на учените от различниобласти. Колкото и странно да звучи, те са стигнали до извода, четийнито е напълно различен и обособен вид.

Тийновете са изключително социални "животни". Те непрекъснато търсятконтакт със себеподобни извън обсега на фамилията. Мъжките индивиди отрода прекарват деня си в преследване на храна.

В състояние са да погълнат три пъти повече, отколкото е собственото имтегло. Пълното "бойно" снаражение на индивидите включва - марковимаратонки, суичър - "гравиран" с графити на любимата банда,дънки отгардероба на най-известните рапъри, слушалки, свързани с iPod, от коитосе разнася убийствена музика и неизменната раница с неясно съдържание.

Женските индивиди пък са покрити с искрящи и потресаващи цветове покосите, очите, ноктите и телата. Опитват се да впечатлят мъжкитеиндивиди с дрехи, които акцентират върху растежа на гръдната обиколка.

Най-забележителното в облеклото и на двата пола са панталоните - те сеносят достатъчно ниско, за да дадат възможност на околните да забележатмарката и вида на бельото, а при женските - задължително и пъпа.

И едните и другите отричат досадните ежедневни задължения като изхвърлянето на кофата с боклук.

Най-важният аксесоар на тийнито е мобилният телефон с който то есраснало. Женските прекарват поне по осем часа със слушалка залепена наухото. След всяка трета изречена дума женският тийн изпада в силенсмях, а всяка "пета" e свързана с "домашното".

Мъжките пък използват телефона за възпроизвеждане на обществени местана странни звуци, наподобяващи течащи в тоалетната течности.

Животът на тийнейджъра е интересен и неповторим, но само за него. За дасе концентрира върху важна информация му е нужно време. Обикновеноконцентрирането е свързано с въртене на очите, свиване на раменете,подритване на разни неща, паднали на пода или неутешимо ридаене.

Повечето от женските индивиди поддържат паразитни връзки с повече отедин мъжки от същия вид, докато не се появи "мъжкар" - и хоп - голяматалюбов. Мъжките пък бидейки пренебрегвани в повечето случай от женските,напълно отричат връзките си с тях, докато не се появи "жената на мояживот" Обяснението на това ирационално поведение на индивидите от дватапола е само едно - те са тийнеджъри-т. е. няма обяснение

И така - що е тийнейджър?

Това е вид, на който му е нужно време да еволюира, за да се превърне в Homo Sapiens и да разбере що е тийнейджър.