Отново безочливо строителство!

Не се бях прибирал в Младост от 3 дена и като се върнах останах поразен. Градинката, която е пред спирката на автобусите до блок 203 и до хипермаркет "ХИТ" в Младост-2 е заградена и разкопана. Няма как човек да мине нормално от там.
Градинка, в която децата са играли дълги години, с пейки и катерушки. Градинка, през която почти целия Младост-2 минава за да стигне до спирката на автобусите. Нямам думи!
Работниците са поръсили някакъв мръсен чакъл, който е смесен с нещо прашно и това би трябвало да бъде временен заобиколен път.
Питах работниците какво ще се прави тук - може да е ремонт все пак. "Блок" ми отговориха. И се подхилкваха. Явно не бях първия, който ги е питал и е бил ядосан от отговора.
Ха сега! Нали имаше мораториум за строителството в междублокови пространства? Как може да съсипят градинката по този начин? Тия хора имат ли разум? Първо, там постройка ще стои много невписваща се в пейзажа, второ се препречва основна пешеходна артерия, водеща точно до спирката!
Питам, няма ли властите да се активизират? Кой позволи строеж там?
Миналата година блок се пръкна в градинката на друг блок. Място, което беше детска площадка изведнъж се превърна в жилищен блок с магазини и то на опасна близост до 22-етажния блок до него.
Хайде да го видим сега Бойко Борисов с голямата уста, дали нещо изобщо ще направи! Че на приказки е велик, няма равен!