За коледното парти


Коледното парти ще се състои на 15 декември, събота. За съжаление избрах датата, без да видя, че този ден е работен (отработва се 31-ви). Но няма как. Преди него е 8-ми декември, когато никой няма да дойде по разбираеми причини. След 15-ти пък почват фирмени партита и мнозина няма да могат да дойдат поради тази причина. Пък и именно поради фирмените партита резервацията на заведение ще е цяло състояние. Така че, налага се датата да е 15-ти декември.PICT5065.jpg
Искам от вас нещо. То е да заявите участие в коледното парти на BgLOG.net. Искам да си направя сметката колко души ще дойдат, защото от това зависи какво заведение да бъде избрано! Много е важно и затова моля ви, заявете участието си. Вече се случи на 2-рия рожден ден да откликнат на призива ми 10-15 души, а да дойдат около 50 и съответно се сгъчкахме в едно малко помещение :) Ако ще се наема Зала България или Военният клуб, то поне да знам предварително :)
Пак казвам, всеки който желае е поканен :) Ще има и изненади, както и скромна почерпка (средствата за които ще са от приходите от реклами, сиреч кликовете по тях за последните месеци :)
Също така, казвайте къде можем да се съберем. И ще се радвам на помощ за организацията. Нужно ни е място, което да побере предполагаемият брой хора, да може да се пуска наша музика, да работи до късно (някъде до 3-4 сутринта), да може да се танцува, да не е много скъпо, да е в центъра и да може да се обособи едно помещение само за нас. Достатъчно сложни условия, нали? :)