0 0 гласа

Слави Трифонов

 
При Слави Трифонов  нищо не е това, което изглежда....

Той вече свърши едни добри работи за бившия си приятел Бойко. С когото, според мен,  отдавна не са толкова бивши...
Така че патетичните слова  ми изглеждат малко поприбързани...
А и вероятността това да е поредния  "маньовър"  за ново героизиране на човека с джипа и ново отвличане на всеобщото внимание е толкова прозираща.
Какво ли още  не бива да забелязваме... 

Слави Трифонов е и масон.  Явно е поредния проект на „брат” Яков Джераси след Симеон и Миглена Кунева.
http://www.razkritia.com/473105/илия-павлов-посвещава-слави-трифонов/

Yavor Dachkov: Слави Трифонов май ще го играе онова, което през 2013 го играха умните и красивите - улично острие за връщането на Бойко Борисов през задния вход във властта.
Божее, и тоя иска да ни оправя, опс, управлява. 

http://battlenewsbg.blogspot.bg/2018/05/blog-post_27.html?m=1

За Слави Трифонов-  в моите очи не може да заличи вредата, която нанесе с "хитове" като "едно ферари", "тука във комбайна", "7-8 и ще си легнала"... и други такива от чалгарския му период, който впрочем още не е привършил!
За бандата на Трифонов простащината е начин на живот. Има хора на които им е смешно, само ако кажеш някоя простотия. На такива Сиромахов им е идол, а Слави - лидер. 

Ганди Гандев:  Из творчеството на новия Месия от Лондон :
Ръгай чушки в боба (1993)
Шат на патката главата (1994)
Roma TV (1994)
Жълта книжка (1995)
И кат' го напъне "патриотизма", минава на словесна диария

Любо КОЛЬОВСКИ, умерен оптимист:   Ето защо новината, че Славчо Трифонов ще прави партия със странното наименование „Нема такава държава“ (НТД) и паралелно ще реализира тв проект „Седем осми“, малко ме изненада, въпреки че създаването на „НТД“ отдавна се очакваше и логично бе афиширано след лебедовата песен на „Шоуто на Слави“.

Още повече ме изненада ентусиазмът, с който една немалка част от публиката посрещна новината, че на политическата сцена се появява нов играч/циркаджия. Пиеската не е нова и сме я гледали няколко пъти, но най-внушително я продуцира и представи бившият престолонаследник Симеон Сакскобургготски, който не само че основа партия, стана премиер, но и след кратката си кариера продължава да подскача на сцената.

Симеон успя да концентрира желанията и мечтите на хората върху немощната си фигура и се превърна в илюзорен Спасител, който в крайна сметка се оказа обикновен лъжец. Но остави наследник – бившият си телохранител, когото вкара в политиката и му осигури безпроблемна кариера дотолкова, че Борисов от главен секретар на МВР мина през кметския престол в София и за трети път е премиер на нещастна България, тази съсипана лаборатория за политически и управленски експерименти.

Сега е ред на Славчо да повтори Симеон. Вероятно в някакъв музикално-сценичен вариант. Славчо може би ще постигне известни успехи, ще подлъже някакви хора да се строят под байряците му, докато се усетят, че са зрители на помпозна илюзия и участници в поредната измама. Защото народът е късопаметен, става все по-неграмотен и все по-опростачен, за което немалък принос имат и самия Славчо, и себеподобните му.

Славчо е продължение на линията Тато-Симеон-Бойко и който не го е разбрал, проявява опасно политическо късогледство и опасна житейска неопитност.

Славчо не знае и не може да разбере, че политиката, за да е продуктивна, трябва да е резултат от работата на разумни, образовани, опитни в управлението и компетентни хора, какъвто Славчо не е, подобно на Симеон и Бойко. Личните успехи в един или друг вид бизнес са добър атестат, но не са гаранция, че можеш да правиш успешна политика и да бъдеш държавник.

Съветвам изкушените от новия „проект“ да си припомнят кратката ми дефиниция за Славчо, че е най-дългата патерица на Бойко. От всеки бастун политик не става. Нищо, че ние експериментираме от 1878 г., та до ден днешен. Комбинаторите не могат да бъдат месии и спасители.

На тв проекта на Славчо няма да се спирам, тъй като нашенският ефир търпи всичко и не очаквам Славчо и съратниците му да произведат някакъв качествен продукт, по-различен от създаденото досега от него.



Прочетете книгите на Георги Стоев.

Съюз на Родолюбците в България- „Защита на българите"