0 0 гласа

Ислямизъм и радикализъм 2

 

• За наранени чувства и отворени стари раниза нов възродителен процес плачат и плашатБоляло ги!

А за изгорените и превърнати в пепелищабългарски села в Източна и Беломорска Тракия ив Македонияза сринатите им до основи къщи иотнето имуществоза прогонените от роден домхиляди семейства и за избитите десетки хилядибългари защо не ви заболя?!? Защо непротестирате за всички сменени имена на селищаи местности в Турция и Гърция веднага следизгонването на българитеза товаче споменътза българската им принадлежност е изтръгван согън и меч!

Моето сърце не плаче ликато гледамизравнените със земята следи от основите наизгорените и сринати с тежки оръдия отредовната турска армия и башибозукските ордикъщичеркви и сгради във вековното чистобългарско село Пишмен на предците ми вБеломорска ТракияЗнаете ли вие как те стягагърлото и какво е да виждаш над 100 годишнидъбове да растат на гробовете им?!?

И Вие ще ми говорите за чувства и раникаточе ли само вие ги иматеНе намне нам!!! 
……………………………………………
Засега ислямистите разглеждат България катотранзитна страна,в която местните мюсюлманиимат силно влияние в политиката.Засега това гиустройва,и няма да тръгнат към конфронтация,аще продължат с изнудването.
--------------------------

Много хора не знаят /едва ли Лютфи Местан не знае обаче/, че Турция е подписала с България поне 3 междуизселнически споразумения и във всяко едно от тях декларира, че турци в България няма. Същото твърди и самият Мидхад паша в първа част от мемоарите си през 1885 г. публикувани в списание Liberation в Париж, където той категорично заявява, че след Руско-турската война всички турци са се изселили от България, а са останали около милион българи мюсюлмани, потомци на отнетите като кръвен данък от родителите им българчета. Та кръвен данък е събиран около 250 години т.е. османлиите са минали около 65 пъти да събират деца от около един милион български семейства. Въпросът е не дали има турци в България, а колко милиона българи живеят в Турция.

Мартин Карбовски: • „Проектът на България за поправки в религиозния закон беше срещу всички видове основни права и свободи и нарушаваше правата. Турция беше принудена да се намеси и се наложи България да внесе промени“, заяви външният министър на южната ни съседка Мевлют Чавушоглу в публична реч, съобщава offnews.bg.

Той посочи, че „сега Главното мюфтийство има някои дългове, в замяна на тях искаха да продадат собствените му имоти“ и в опит да се намери решение, той отново се свързал със София.

https://www.lentata.com/page_14216.html
---------------------------------------------
"
ПОСЛАНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ МОХАМЕДАНИ !

Скъпи български турциили турски българиилибългарски мохамедании аз не знам като каквисе самоопределятено искам да ви питам нещо:

Виза ли ви трябва за Турция?!

Някой насила ли ви държи в разорена БЪЛГАРИЯ?

Ако изпитвате такава непреодолима носталгиякъм родината сиами продавайте си имотите ихващайте автобусавлакасамолета къмродината!

И престанете с тая лепкава дъвкакакбългарите говорели с езика на омразата!

Ние сме ви приели и ви възприемаме като частот нашето обществоно за разлика от васниевтора родина нямаме и освен добросъседскиотношенияв случайче изобщо са възможнинежелаем да имаме НИЩО ОБЩО с Турция!

България няма да бъде турскаразберете!

Никой не ви гонино и никой не ви държинасила!!"

Нора Маркова   

Може би не е лошо да ви се припомни със сопа връкаче Българският Национален Интерес есвързан Само с България и с Българите!  Дълг иЧест!

Съюз на Родолюбците в България- „Защита набългарите"