0 0 гласа

ГЕРБ 2020 година

 

ГЕРБ 2020 година



Да, да, а паниката,
внушавана чрез ежедневните послания за трупове, чували за трупове, катафалки, ад, детски площадки - морги, хладилници, багери, ковчези, спортни зали - полеви болници, "епидемия, която е с невиждана ярост в човешката история", подставяща под въпрос "физическото оцеляване на населението на Европа и света" и подобни?!
Интересно е поведението на мисиротдела на министерството на истината. Мутафчийски.
Този ли ще е новия спасител, че така го пазят. Ей много простотия лази по тази земя, да му се не види. А този е ясен, той на неудобни въпроси на отговаря. Отговаря само на влиянието на тамяна върху коронавируса.
А и този проф. д-р Тодор Кантарджиев. Не знам на този как изобщо му е хрумнало да се занимава с медицина, след като изначално няма нищо общо с тази хуманна професия. За мен това е един явен фашизоид, който не би имал нищо против да възстановят концлагерите и там да въвежда "медицински ред".

Всеки път, като го видя на екран, нещо отвътре ми се обръща, но тази сутрин направо ме вбеси с изказването си, че вече е момент за психологическо лечение на "хората, които не си си пили лекарствата по време на пандемията". Излиза, че всички вкупом сме психопати, които не си пият лекарствата!

Ген. Мутафчийски направи опит да замаже гафа с обяснението, че професорът имал особено чувство за хумор, но лично аз нищо хумористично не видях в това изказване. Видях нещо садистично, неприсъщо на човек, числящ се към медицинската професия.

Отвратително! Това е дори по-нагло от изказванията за камионите с труповете и всички останали малоумщини, които ни се наложи да чуем от екрана през последните месеци.   

В доста коментари казвах: "Скоро очаквайте лицето Борисов Бойко да обяви на висок глас, че не е знаел, ама въобще не е знаел, че е забравил да е бил някога премиер-министър на България."


Той слезе от джипа и се препъна в ръба на един тротоар, построен от него, и разби цялото си „съвършенство” и егото си, и простотията,  и партията си в  ръба на тротоара.  Размаза ги.  И изрева: "Спрете Земята! Искам да сляза." 

Обаче на народа му писна  тарикати и шмекери да го управляват!  Вече оставките не вършат работа, нужни са арести и стадиони, защото както е тръгнало,няма да имаме сили да се завлечем до урните.


Баце бил Авторитет, колко да е авторитет?

Блумберг, Ройтерс, „Ню Йорк таймс“, „Шпигел“, „Дойче веле“, „Гардиън“, „Свободна Европа“, Файненшъл таймс“, „Льо Монд“, „Месаджеро“, „Кориере дела сера“ и др.....няма да ми стигне месеца да изброявам медиите, в които Баце е размазвано главно действащо лице.


Скоро очаквайте лицето Борисов Бойко да обяви на висок глас, че не е знаел, ама въобще не е знаел, че е бил премиер-министър на България.


Борисов реши, Борисов нареди, Борисов каза, Борисов даде пари, от своя джоб ли ги даде...?  Ние лична борисова република ли сме? И въобще Република ли сме?   Докато не мислим само за Българския Национален Интерес, а симпатизираме на разни чужди държави, блокове, схеми и съюзи и Господ няма да ни помогне.     

Утайката горе си повярва, че народа долу е дебилен и я подкара съвсем през просото. Винаги има един и ще има един клошар, един овчар/говедар и едно дете виновни! На Пожарникаря все му е виновен Орешаря, Клошаря или Овчаря... И бабата с кюмбето, дето взриви Хитрино...!
Все едно трябва да дава на българите от собствения си джоб, а не каквото им се полага. Вярва, че обществените блага му принадлежат?

За Баце- Майната ѝ на България! Важно е пиара,  позирането с футболисти и прегръщането с жени... особено с жени. Все едно. че жена не е видял...
Несвързано говорене, просташки улично-каруцарски език. Това е крадеца на джанки и банки-Бойко Борисов(БХ) Услади им се опияняващата власт на диктатура...

Най-големия простак на републиката още занимава цяла България, Европа и света  с простотиите си и с дебелашките си шеги. Просто вече не може да се владее! Дрънка и прави глупости, обаче страхът го тресе яко силно, ама много яко и много силно… Приматът
Борисов дори не осъзнава, че никой от световните лидери не го приема сериозно(още по-малко Путин), още по-лошо - той е шутът на Европа, когото канят, за да има кой да ги разсмива. ,,Гълъбът на мира" пред пълна Зала в ЕвроПарламента го нарече  Мафиот ,  Крадец и Лъжец ! Позор!
Бясното псе Борисов  е удобен със своята зависимост на някои чужди фактори,  затова все още го държат на власт. 


Борисов приказва много , като използва ситуацията с COVID-19 , за да отклони вниманието от себе си. Вече на дневен ред не е къщата в Испания , водата на Перник , вноса на боклуци и прочие... И прокурорите, и мисирките му акомпанират.

https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Жегата-зад-ъгъла---ГЕРБ--и-Борисов 

"Да спазваме социалното разстояние"  Как го възприемате това?  Аз го възприемам като "Да спазваме разстоянието богат-беден...!

"Да спазваме физическо разстояние" е нещо съвсем друго.

БМБ говори, че е служил в мотострелкови войски. Такова понятия в българската армия е изчезнало през 60-те години. Оставам с впечатлението, че въобще не е служил войник. И не е вярно, че през социализма, даваха да стреляме с 2-3 патрона. Ако изобщо е служил, сигурно е било в трудови войски. Аз също съм служил войник и стреляхме по два пъти месечно по 60 патрона (два пълнителя). Често правихме и нощни стрелби с трасиращи патрони. Спирам да обяснявам повече. А БХ за пореден път лъже каквото му дойде на ум и сам си вярва...

Борисов с нова лъжа.  Баце  ни каза, че като "бил дошъл" безработицата била 15 %. Той "дойде" на власт през 2009 г., когато според Евростат безработицата е била една от най-ниските в България - 6.9 % за юли. Правителството на Орешарски идва на власт през май 2013 г. когато безработицата е 12,9% и пада през автуст 2014 г. когато безработицата е 11,5 %. Защо ли ни разпространяват "фейк нюз" от най-високо ниво?

Този човек е болен,  той е патологичен лъжец.

 И ето този момент дойде: Борисов:  "Поне 200 000 са умрели по времето на Радев. При неговата партия мрат повече!" Да, вече не знае и е забравил, че от 10(десет) години той е на власт, той е министър-председател на България. Той е този който казва"Аз, аз, аз...", забравил е и не знае че има "здравен"министър, когото той командва.


"Аз извърших чудо! Аз спасих нацията! Аз построих България! Аз убих вируса!  Аз! Аз! Аз! Всички други ми пречат !"

Не знае, забравил е завалията неговите магарета и миксирки как говорят и се оправдават:  "Борисов реши, Борисов нареди, Борисов каза, Борисов даде пари", от своя джоб ли ги даде...? Ние лична борисово-бананова  република ли сме? И въобще Република ли сме? Утайката горе си повярва, че народа долу е дебилен и я кара съвсем през просото. Винаги има един и ще има един клошар, един овчар/говедар и едно дете виновни! На Пожарникаря все му е виновен Орешаря, Клошаря или Овчаря... И бабата с кюмбето, дето взриви Хитрино...! И разбира се Виновен е Радев, разбира се – от сутрин до вечер е виновен само Радев.

Все едно трябва да дава на българите от собствения си джоб, а не каквото им се полага. ТОЙ вярва, че обществените блага му принадлежат...

Ще падне и БМБ, ще изчезне и Герб !   Искам да попитам депутатите  които гласуват като папагали на инат на всяко вето на президента и се радват на глупостите на един самозабравил се малоумен и изперкал премиер, как ще излезат после на улицата и ще имат ли очи да погледнат този измъчен, ограбен и унизен от техните решения народ ? Да не си мислите ,че ще сте вечни госпожи и господа гербери ! Народа помни и други като вас , докарали държавата ни до просешка тояга и заслужено ги е изхвърлила на бунището на историята ! Това ли искате и вие с действията си в този парламент ? Ако наистина искате това , мястото ви е запазено на същото това бунище и никой не може да ви го отнеме !

Българските управляващи, политици и олигарси правят стадиони, а закриват болници! И един  Генерал Годжи Майтапчийски, а пациентите са Клиенти  и прочие...

Сития на гладния не е приятел, а работодател...  Законът на Грей: Всяка достатъчно напреднала некадърност е неразличима от злонамереността!"

 

Многохилядната армия от министри, премиери, депутати, полицаи, лекари и чиновници получава заплати, които Андрешко плаща...

Значи, много моля първо хайде да прочетете най-накрая разказът “Андрешко” . Този “Андрешко” дето не спирате да го цитирате като селянин и мърляч е точно този, който даде много добър урок . Спрете да цитирате литературни герой и автори, които никога не сте чели, само за да покажете колко сте умни...


В момента в България се води война между „държавни” и „частни” олигарси.   Може би хибридна, може би не. Ще се разбере.
Случва се какво разпореди Дон Боса, който никой не го знае кой е, или кои са все още.  Борисов, Гешев, разните олигарсчета и политичета, дори и Пеевски и Доган са третостепенни актьори в един многоактен спектакъл с криволичещи сюжетни ходове. В който и истинските действия служат за прикриване на истинските цели
.  

● При  контролиран и купен вот, при неграмотно и купено малцинство, при  400 000 държавни чиновници, нормално е да победи мафията ГЕРБ. Впрочем с всеки избори намалява % за ГЕРБ. Това за тях победа ли е. Като вземем и в предвид ,  че едва 10% от имащите право на глас са гласували за тях?! Всъщност ГЕРБ управлява с 574 хил. гласа (9% от всички избиратели). Де факто ГЕРБ е в кома.  А правителството е избрано от 107 депутати от НС, това народен вот ли е?!