avatar

Ние и лубрикантът... интимно

Предполагам всички сте чували онази приказка, че любопитството е убило котката, нали? Аз, с моят дългогодишен опит мога да я потвърдя многократно! Това е просто поредният пример. Наслаждавайте се :)

В началото на годината, за рожденният ми ден, сестра ми ми подари Durex Play, носещ също така, гръмкото заглавие "HOT". Няма да отричам, че в продължение на много нощи и сутрини, двамата с приятелят ми, сме имали чудесни и незабравими мигове с него... Обаче след време, защото това неизменно се случва, любопитството започва да те гризе и единствената ти мисъл е "Защо да не пробвам и друг?!?". Така, в чудене, минаха няколко /доста/ месеца. Накрая, кулминацията дойде преди няколко дена, когато с проекто-съпругът ми, за да избегнем адски неловка среща с бивш колега се забихме в един магазин тип хипермаркет. Помоткахме се там известно време, харесахме си чорапки, взехме си ги и се запътихме към касите. И там ги съзряхме... тях... лубрикантите... :)

Взехме да ги оглеждаме старателно и вещо, от всички страни и той категорично заяви:

- Вземи зеленото!

Инспектирах моментално шишенцето и когато стигнах до "ИЗПЕПЕЛЯВАЩ ЕФЕКТ", всичките ми предрасъдъци относно зеления цвят паднаха. В последният възможен момент обаче, с крайчеца на окото забелязвам и една самотно-синя бутилчица от същия вид, но явно с друг ефект и награбвам и нея. Минаваме на касите с четири чифта чорапи и два лубриканта... Касиерката ни гледа тъпо...

По обратния към вкъщи, мозъкът ми е изцяло зает от може би тривиалния въпрос "Кой от двата?". Вземайки това, като основна и единствена атракция за вечерта, набързо начертавам плана. Вечеря, секс и после "Дони Браско". Иначе не става.

Вече в спалнята продължавам да гледам нервно двете бутилки, синята и зелената, и да не мога да взема решение. Тогава като в долнопробно дежавю, се намесва гласът на любимия:

- Вземи заленото!

Без да мисля повече го хващам, буквално разкъсвам опаковката и секунди по-късно, двамата сме стабилно лубрикирани, сиреч яко оплескани. Oще няколко секунди по-късно се поглеждаме изцъклено, като очите ни почти изхвърчат от орбитите. И максимум 15 до 20 сек след това, вече се избивхаме в банята, в отчаян опит да отстраним "ИЗПЕПЕЛЯВАЩИЯТ ЕФЕКТ", преди да ни е ИЗПЕПЕЛИЛ и двамата.

Сега пояснението. Ако някога се къпете с ментолов  шампоан и случайно ви влезе в очите, имате усещането, че изгаря, люти, замразява,  щипе, и сърби едновременно. Сега си представете всичко това върху най-милите си и интимни органи. Яко, а?

Изводът: Никога не се доверявайте на зелени неща! Спомнете си за гадната зелена коприва, с която баба ви ви е гонила из двора, когато не сте слушали; За всичкият гаден зелен абсент, който сте изпили и който по сила и бруталност може да бъде сравнен само и единствено с чук в главата; Спомнете си иза моята история... и изберете другия цвят!