29/3: Как да общуваме пълноценно и ефективно - Семинар

от arebe magare на 11 март 2018, 00:29

 

Екип на проект “Семейна екология“ организира практически семинар от поредицата психология на човешкото всекидневие.

Дата на провеждане 29 март, четвъртък от 18.30 до 20.30. Адрес: София, ул. Княз Борис Първи 122, етаж 2.

Семинарът е  предназначен за всички,  които искат да научат, конкретни начини за пълноценно и ефективно общуване в рамките на ежедневните си лични или служебни дейности.

Общуването, обменът на информация са водеща потребност на хората, именно присъща на човека, но специфична за всеки. Във всяка комуникация, при всяко общуване с другите ние очакваме да бъдем забелязани, зачетени, уважени, признати. Когато това не стане или има оттенък на двусмисленост, ние се чувстваме отхвърлени и наранени. Затова избираме сред своите познати и с удоволствие се срещаме с тези хора, които ни изслушват без да променят темата и да бързат да говорят за себе си, които дори задават въпроси, показват интерес към нас, както и това, че ни харесват – гледат ни в очите, често се усмихват. Често обаче в полето на ежедневна неефективна комуникация с партньора, с приятелите, съседа или колегите се генерират неусетно и невидимо недоразумения, объркване, а в определени обстоятелства това води до конфликти и отчуждение.

В семинара ще поговорим и поработим около няколко практически насочени принципа за пълноценно и удоволетворително общуване другите.

Регистрацията става на e-mail: igpavlov@abv.bg за въпроси 0889274114. Такса участие 25лв. срок за записване 28.03.2018г. Максимален брой места 10. Регистрацията приключва при запълване на бройката.

Водещ: Иван Павлов - фамилен психотерапевт и арт-психотерапевт. Работи индивидуално, с двойки, със семейства и групи. Провежда семинари по теми касаещи психичното здраве, семейните и  брачните отношения, родителстването и детското развитие.

За повече информация
0889274114 Иван Павлов


http://semeina-ekologia.org/