Съвременната жена – между автономността и зависимостта

от arebe magare на 01 ноември 2017, 17:36

 
 

Семинар от поредицата “Женското развитие и идентичност”

Дата на провеждане 10 ноември, петък от 18.30 до 21.00. Адрес: София, ул. Княз Борис Първи 122, етаж 2.

lolaДа бъдат автономни личности е било мечта и стремеж на жените от много поколения през различни исторически епохи. Днес това вече е възможно за много жени по света. Въпреки това често попадаме в капана на деструктивни взаимоотношения, модели, поведения, които водят до ограничения и болезнени зависимости. Защо въпреки промените в социалния и обществен контекст това се случва? И можем ли да имаме предвид някои от най-зловредните нагласи, които съзнателно или не, ни водят към зависимо поведение?

Регистрацията става на ел. поща vkmarinova@gmail.com. Такса за участие 25 лева. Срок за записване 07. 11. 2017. Максимален брой участници 9. Регистрацията приключва при запълване на местата.

Водещ: Валентина Маринова, психолог и фамилен и арт психотерапевт, доктор по педагогика. Автор на материали в сферата на семейното и обществено здраве. Работя в последните шест години по темата за женското развитие в съвременния свят. Това е едно от най-предизвикателните и хубави неща, които съм правила в професионалния си път.

За повече информация 0896 75 38 37 – Валентина Маринова



http://semeina-ekologia.org