BgLOG барбекю :)

от Teri на 02 юли 2006, 20:45

Категории: Забавление - За BgLOG.net
Етикети: Bglog.net , витоша , поход , пътешествие

 

Преди мъничко се върнах от Витоша, където ходихме pchelichkata, kotka_sharena, malkata_feya, Ace Coke, edinotwas, joneff и аз :)

Изкарахме си чудесно! Срещнахме се в 10 часа пред кино Одеон, където се помотахме и тръгнахме нагоре. Минахме отново през супермаркета и накупихме два кила месо, чушки (този път не ги забравихме!:), домати, лук, хляб и каквото още се сетите :)

След това на автобусчето и стигнахме в Симеоново. Не ни трябваше много време да се катерим, докато стигнем до заслона, на който с IvanAngel си бяхме направили седмица по-рано барбекю. Там събрахме съчки, накладохме огън, на който всеки трапер би ни завидял и направихме чудесни шишове. Огънят стана над 2 метра висок, а шишчетата цвърчаха ароматно, докато ние си пеехме песнички и ръсехме вицове и щуротии. Доста се напростяхме там горе, говорихме какви ли не глупости и отдалеч изглеждахме като някакви пуснати от лудницата :) Но пък си починахме добре, насмяхме се, хапнахме и пийнахме. На няколко пъти щеше да завали дъжд, но ни се размина. След като хапнахме отново попяхме народни песни, че и някои стари български естрадни.

След това ни заваля дъжд, а ние мокри и весели тръгнахме наобратно към спирката на автобуса в Симеоново. Времето не ни позволи да отидем по предварително начертания маршрут към Бай Кръстьо и към Драгалевци, но за сметка на това си устроихме пикник за чудо и приказ :)

Лично на мен ми беше много приятно и на моменти се улавях, че стоя отстрани и само гледам с усмихнат поглед веселата компания. Мислех си колко приятно ми е да сме заедно и как сме се събрали такава шайка веселяци :) Всички се веселиха много, което е видно и от снимките :)

Направих доста снимки, а също и няколко видеоклипове :)

Попяхме си и народни песни :)

Видеото очаквайте след малко, обработва се от сървъра :)

Стъкмяването на огъня :) (видео)

Edinotwas беше издялкал някакъв доста труден за нанизване шиш, така че докато го нижехме се разлигавихме и набучихме на него сандвич, цял домат, и дори обмисляхме да боднем и една консерва :)

DSC01332.JPG

 Отново с прословутия шиш  :)

DSC01334.JPG

Версията със сандвича :) Пчеличката умира от смях :)

DSC01338.JPG

Edinotwas се престара със събирането на дърва - събра толкова, че и бизон да можем да опечем :) Същински Крали Марко. Ехеей, те много арни бе, Танасе!

DSC01344.JPG

Въпросните мръвки :) Весело цвърчат, а блогерите ги гледат със замечтани очи :)

DSC01365.JPG

Трапезата си беше царска :)

DSC01379.JPG


Познайте кои са това? :)

DSC01398.JPG

Тонката реши да облече бодито на Феята :) Всички се смяхме :)
DSC01402.JPG

Всички снимки можете да намерите тук :)