Отново безжичен

от micromax на 19 октомври 2006, 09:48

Категории: Събития
Етикети: micromax , wi-fi , d-link

 
Дълго време се чудих какво заглавие да дам на този пост. Надявам се да го озаглавя накрая. Още не съм пил кафенце, поради което вдъхновението ми леко ми изневерява и дано не ви отегча. А ето за какво ще се разказва в него.
От снощи ловя интернета си с антена. Може би както някой от вас знаят се преместих в нова квартира. При преместването и вече имахме интернет. Да но няколкото налични машини в апартамента имаха и възможност за безжично свързване и решихме по възможно най-бърз и безболезнен начин да го усъществим.
В неделя вечерта съквартирантките дойдоха и ми дадоха една доста солидна сума за моите представи и вчера намерих време да обиколя из магазините в Пловдив.
В резултат на обиколките се завърнах с 92 лева по-беден и горд и щастлив притежател на D-Link рутерче. Вкарахме му диска в двд-то на моята машина, следвахме опътването, конфигурирахме го уж доколкото смятаме добре и вече гордо можем да крачим из квартирата си, нарамили лаптопите под рамо и едновременно с това да сърфираме из интернет. Дори и в тоалетната се лови чудото :))) Трябваше да влезете снощи да видите как са седнали всички с лаптоп в краката и цъкат щастливо из неубятните простори на нета...
Имаше ги отново и многото кабели, но те бяха от зарядните на лаптопите и телефоните.
А да ни е честит!